Aleksandar Rakić
instagram
Aleksandar Rakić

instagram

Aleksandar Rakić, Foto: instagram

Šael Sonen prokomentariso je nastup Aleksandra Rakića na "UFC Fight Nightu" u Stokholmu. Nije puno pričao o borbi i sjajnom nokautu, većinu vremena posvetio je Rakićevom ponašanju nakon borbe.

Bivši UFC borac poznat je kao osoba bez dlake na jeziku i upravo zbog toga ima velik broj pratioca na svom "YouTube" kanalu na kojem je prokomentarisao Rakića.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandar Rakić

twitter/mmanews_com

“Tip je došao u Švedsku i pobedio respektabilno ime poput Džimija Manuve, a onda je odradio poseban način proslave pobede. Prvo je pokazao publici da zaćute, a onda je stavio ruke u položaj spavanja. To je bio jeftin, gadovski potez, bez ikakvog sportskog duha. I to mi se sviđa, mislim da je sjajno! Ali ima tu par problema”, rekao je Sonen pa pojasnio:

“Prvi je problem taj što to nije njegov potez, ukrao ga je od Tijaga Silve koji je to uradio prvi. Druga stvar, ako ćeš igrati jednu vrstu lika, onda ga odigraj do kraja. Uspeo si razbesniti publiku, odjednom su te mrzili i onda se u intervjuu ideš izvinjavati za to što si napravio. Što radiš meni kao fanu? Odvedeš me u jednom smeru i nateraš me da te mrzim. Uspeo si napraviti da te zapamtim. Možda neću zapamtiti tvoje reči, ali zapamtiću osećaj koji si u meni izazvao. I onda me odjednom odvučeš u drugom smeru, želiš li biti dobar ili loš tip. Time si me opet odvukao na sredinu gde me nije briga za tebe.”

Sonen je dodatno obrazložio svoje reči.

“Postoje dva načina ponašanja nakon takve borbe. Loš tip će vređati Švedsku, jednostavno je, ali upaliće svaki put. Ne treba ti puno kreativnosti, ali dobićeš reakciju. Dobar tip će pohvaliti Švedsku, što je isto jednostavan i jeftin potez, nije čak ni iskren ni kreativan, ali isto će upaliti. Dakle, nakon što je napravio ono prvo, on odjednom govori kako voli Švedsku. Zgrožen sam kako jeftino je to napravio. Ne mogu mu prigovoriti zbog veština, impresionirao me. Ono nakon toga, treba malo poraditi na tome”, rekao je Šael na kraju.