Majk Tajson
Instagram/tysonranch
Majk Tajson

Instagram/tysonranch

Majk Tajson, Foto: Instagram/tysonranch

"Jedne noći, nakon što je Houp otišla iz njegovog apartmana, Majk mi je rekao da je pratim. Otišla je ranije nego obično, kazavši da mora da poseti prijateljicu pa je Majk hteo da saznam gde je otišla, je li koga zvala, je li pričala s kim. Uzeo sam njegov Lambordžini i krenuo za njom održavajući sigurnu razdaljinu. Parkirala se ispred jednog restorana, izašla iz svog automobila i ušla u crni Leksus. Kada je to čuo, Tajson je sa svojim drugim telohraniteljem Entonijem Pitsom uskočio u Ferari i dojurio na mesto prevare", rekao je teloranitelj Rudi Gonzales.

Potom je opisao celokupnu situaciju.

"Kada ga je Houp uočila , skliznula je iz Snajpsovog krila i pala na pod. Od straha smrznuti glumac mahao je rukom i vikao: "Ne, Majk, ne. Možemo ovo da rešimo. Ne želim probleme", Na to je Tajson popularnog glumca pozvao na "razgovor" u toalet

Ipak, Tajson je to sebi svojstveno rešio.

"Kada sam ušao u lokal, video sam da drugi telohranitelj blokira vrata toaleta. Nekoliko minuta posle, čuli smo veliku buku, a potom je Tajson izašao sam. Kada je Majk otišao, otvorio sam vrata toaleta i imao sam što i da vidim. Navodno je još jedan slavni glumac, tada holivudski početnik, molio za milost, ali on se izvukao bez većih posledica", zaključio je Gonzales.