Srbin brutalno uspavao albansku zver od 123 kilograma jednim udarcem! (FOTO/VIDEO)

Alo.rs/M.D | sport 2019-12-09 18:58:46 2019-12-09 18:58:46

Srpski kikbokser i CFL borac Mihajlo Kecojević, član beogradskog kikboks kluba Sinđelić, zauzeo je prvo mesto nokautiravši dva protivnika u jednoj večeri.

Kikbokser Sinđeliđa Mihajlo Kecojević zabeležio je veliku pobedu na prestižnom FEA turniru, posebno je spektakularna bila pobeda nad Albancem Luigjom Gašijem u finalu!

On se u prvom kolu sastao sa prvakom Kazahstana, odličnim Agbarom Tairovim! Velika borba je viđena u ringu, obojica boraca su padala, tri nokauta su viđena, ali naš kik-bokser je ustao pa trijumfovao nokautom u drugoj rundi!

 

U drugoj polufinalnoj borbi, sastali su se prvak Rusije Gadjiev i prvak Albanije, 123 kg teški kik-bokser iz Valone, Luigj Gashi. Albanac pobeđuje nokautom u trećoj rundi i zakazo je meč protiv Srbina!

U finalu  je Gaši ušao agresivno, ali ga je naš borac sjajno dočekao i patosirao, nakon čega je ovao pao kao pokošen!

Kikbokser Sinđelića ovim trijumfom dobio je priliku da izazove aktuelnog FEA svetskog prvaka, Ukrajinca Pavela Žuravljeva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Kecojevic osvojio FEA turnir..i to na koji nacin. Prvi mec, dva puta baca Agbara na pod, kazakstanac se ne predaje, Kecojevic leti na pod. Kraj prve runde. Druga runda jos dva puta kazakstanac leti na glavu. Prva pobeda prekidom. U drugom polufinalnom mecu Albanac pobedjuje nokautom Rusa, i takodje ulazi u finale. Finale Srbija -Albanija. Albanac 15kg tezi. Ide napred od prve sekunde... teske razmene, padaju udarci sa obe strane, tesko za gledanje...Alii onda pred kraj prve Kecojevic u seriji, koju zavrsava levim kroseom..Gashi spakovan u pola kvadrata. Pobeda za puna srca. Svaka cast celom timu koji je putovao za Moldaviju, ponosni smo. Sutra slike, sutra snimci, danas se slavi.

A post shared by Kikboks Klub Sindjelic (@kbksindjelic) on Dec 7, 2019 at 3:10pm PST

 

Expand player
Pogledajte više