Lindzi Pelas
Twitter
Lindzi Pelas

Twitter

Ova fotografija Lindzi Pelas je uklonjena s Instagrama, Foto: Twitter

Lindzi Pelas, bivša promoterka UFC-a, redovno objavljuje svoje fotke na Instagramu, pružajući praznik za oči pratiocima, a njih nema malo - 8.679.463! Jednim selfijem ipak nije mogla da ih počasti...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LINDSEY PELAS (@lindseypelas)

Profesorka istorije, a zečica

Pelasova je karijeru modela počela 2013. Za „Plejboj“ je objavila nekoliko godišnjih kalendara, a njene fotke su krasile i strane mnogih drugih časopisa. Bila je i barmen, instruktorka joge. Danas je glumica, influenserka, preduzetnica... A ima i diplomu profesora istorije. Pre nekoliko godina bila je u vezi s Kalumom Bestom, sinom slavnog fudbalera Džordža.

Prsata plavuša - tvrdi da su joj grudi prirodne - stala je pred ogledalo, po već ustaljenom scenariju, i „opalila“ selfi. Verujući da će, po običaju, time obradovati milionsku armiju sledbenika. Međutim, umesto zadovoljstva, iz nje je pokuljao bes (grme i fanovi, verujte) zato što je Instagram uklonio tu objavu. Zbog, kako je navedeno, seksualne aktivnosti.

Pa čime je to Lindzi izbola oči administratorima ove društvene mreže? Svoje bujne grudi je udenula u providnu čipkastu crnu bluzu. Ništa više.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LINDSEY PELAS (@lindseypelas)

Da smanjim grudi? Nikad!

U bogatoj karijeri Lindzi je bila i promoterka UFC borbi. Debitovala je 2016. u Las Vegasu, ali je ring ubrzo napustila zbog - grudi.

- Ne mogu više. Otežavaju mi posao. Ali, nikad ih se ne bi odrekla. Moje grudi su iz snova.

Američki mediji su pisali da svaka dojka ove zečice teži pet kilograma.

Da bi doskočila Instagramu, 29-godišnja cica iz Luizijane, veoma uticajna osoba na društvenim mrežama, isti selfi je objavila na svom Tviter profilu. I uz tu fotografiju je objasnila zašto njeni pratioci nisu mogli da he vide.

- Ova fotografija je uklonjena na Instagramu, pretpostavljam da ne možete biti goli, a takođe ne možete biti ni vrući - napisala je tamo i stavila akronim LMFAO (laughing my fuc*ing ass off).

Pelasova se tu se nije zaustavila, već je optužila pomenutu društvenu mrežu za cenzuru, odnosno suzbijanje njene ženstvenosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LINDSEY PELAS (@lindseypelas)

- Instagram dosledno diskriminiše ženske poslove i ženska tela. A pogledajte njihovu politiku, pokazuju primere onoga za šta veruju da je seksualno sugestivno. Poput žene koja sedi na krevetu u donjem vešu - poručila je Lindzi Pelas.

Stvarno, nema smisla...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: