HTELA JE SAMO MALO NEŽNOSTI! Seksi bokserka poljubila svoju protivnicu, ova joj zavalila šamarčinu posle koje je usledila brutalna tuča! (VIDEO)

Kao u filmu "Peti element" kad u sceni Mile Jovovič i Brusa Vilisa - "ne bez mog pristanka".

Poljubac bokserki
Poljubac bokserki, Foto: Printscreen Youtube / WP Sporto

Boks je sport za koji se obično kaže da je plemenita veština. Ako ste se pitali do danas šta je to plemenito u sportu gde većina udaraca je usmerena u glavu protivnika, pa evo, možda smo najzad dobili odgovor.

Poljakinja Eva Brodnička, aktualna šampionka u bosku u lakoj kategoriji po WBO verziji, pošteno je u četvrtak zakuvala situaciju, samo dan uoči borbe protiv Argentinke Edit Soledad Matiz.

Brodnička je tokom službenog merenja težina u poljskom gradu Čestočova iznenada poljubila argentinsku suparnicu u usta, pa odmah zauzvrat dobila šamar jer se Argentinki nimalo nije svidela ta provokacija.

Bokserska revolucija u toku: Domaća liga jača za Kubance, Ruse, Hrvate, Bugare... (VIDEO)

AUTOR: S. R. DATUM I VREME: 02.10.2019. 22:05 Spektakl zagarantovan. Bokseri elegantno u Superligu , Foto: Alo! / D. J. Bužić Domaći boks već grabi krupnim koracima u sam evropski vrh, a dokaz za ekspanziju doskora "mrtvog sporta", očekujemo kroz novu sezonu u Superligi Srbije. Početak, prema svim najavama superuzbudljivog šampiona, planiran je za 10.

Usledio je manji incident te pitanje argeninske bokserke protivnici: – Devojko, da li si ti normalna?

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi