Petrit Mazerkaj
youtube/KlanKosova
Petrit Mazerkaj

youtube/KlanKosova

Petrit Mazerkaj , Foto: youtube/KlanKosova

Veljko Ražnatović, bokserska zvezda u usponu, želi da nastavi niz od sedam pobeda u profesionalnoj konkurenciji, a za sledećeg rivala je odabrao, ni manje ni više, nego Albanca Petrita Mazrekaja (27), rođenog na Kosovu!

- Pregovori su u toku i zaista bih bio srećan da taj momak, koji me proziva za nameštanje mečeva, na delu vidi ko sam i šta sam. Ako me već izaziva, ako stvarno misli da može da se bori sa mnom, neka to i uradi. Čekam ga u Beogradu - rekao je Veljko Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandar Rakić

instagram

Čitav događaj, koji bi trebalo da se odigra 31. avgusta, dobija na zanimljivosti zbog činjenice da je Mazrekaj blizak prijatelj sa Ramušem Haradinajem. Tačnije, Haradinaj je borcu sa Kosova svojevremeno uručio albansku zastavu na jednom od svečanih prijema zbog „sportskih ostvarenja“.

Kako prenose mediji na Kosovu, ovo će biti najveći meč u karijeri Mazerkaja, jer se suočava sa Arkanovim sinom, a do sada je zabeležio 17 pobeda od čega 13 nokautom, i nema nijedan poraz.

Na pitanje u kojoj rundi očekuje da nokautira rivala, Mazerkaj je rekao.

- Mislim, kao i u slučaju njegovih zemljaka, da će se isto desiti i njemu u prvoj rundi, maksimalno u drugoj - samouveren je Mazerkaj ko je rekao da mu je Haradinaj zabranio da meč radi u Beogradu.

- Lokacija nije još odlučena jer Srbi žele da to bude u Beogradu, a premijer Ramuš Haradinaj i ostali su mi zabranili da idem u Srbiju,jer nije bezbedno za mene, jer sam prebio i ostale Srbe. Još uvek pregovaramo.

Prethodno se Mazerkaj tri puta borio sa bokserima iz Srbije i sva tri puta je pobedio. Mihajl Halas je dva puta nokautiran 2012, i 2015, dok je Mihajla Finčura nokautirao isto 2015.

Otkrio je i na koga se ugleda a to će vas veoma iznenaditi!

- Svi su dobri, od svih može da se nauči, ali moj idol je Ramuš Haradinaj, jačeg čoveka nisam sreo - rekao je Mazerkaj.