Majk Tajson
AP/Czarek Sokolowski
Majk Tajson

Willy Sanjuan/Invision/AP, File

Majk Tajson, Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP, File

Iako ima 53 godine, legendarni Majk Tajson najavio je povratak u ring. Borbe za koje se priprema će biti humanitarnog karaktera, ali u poslednjih nekoliko dana Tajsonove izjave nalaze se u svim medijima. Ovog puta podelio je priču o tome šta se dogodilo kada ga je jedne večeri zaustavila policija.

"Zaustavio me je policajac, a ja pijan i naduvan. Rekao mi je da se zaustavim i stane pored trotoara. To sam i uradio, a on se odmah okrenuo ka kolegi i rekao 'Sra*e, pa to je Tajson'. Kada me je prepoznao, pitao sam da mi pomogne da pronađem jednu adresu. Odveo me je do tog mesta, a ja sam mu se zahvalio. Bio sam je*eno naduvan i pijan", rekao je Tajson.

Majk Tajson

AP/Czarek Sokolowski

Majk Tajson, Foto: AP/Czarek Sokolowski

Majk Tajson je poslednji profesionalni meč u karijeri imao pre 15 godina, ali najava da bi legendarni i po mišljenju mnogih jedan od najboljih boksera svih vremena mogao da se vrati u ring, izazvala je pravu euforiju među ljubiteljima boksa.

Kontroverzni Tajson je u poslednjih mesec dana objavio nekoliko video klipova na društvenim mrežama, na kojima se vidi da je u odličnoj formi, a nedavno je poručio da se vraća.