SVETLANA RAŽNATOVIĆ ZA "ALO!", NAKON ŠTO JE NJEN SIN NOKAUTIRAO HRVATA Pobedila sam strah i bila Veljkova talija!

Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, mladi srpski kruzeraš, Veljko Ražnatović (22), nokautirao je u petak uveče protivnika iz Hrvatske Petra Mrvalja u devedesetoj sekundi borbe u ringu hale „Ranko Žeravica“ i odneo pobedu u svom rodnom gradu.

Ceca
Ceca, Anastasija i Bogdana. Foto: Alo/promo

Veljka su iz publike bodrile majka Ceca, sestra Anastasija i verenica Bogdana, a bokser je nakon pobede uzviknuo: „Tata, ovo je za tebe!“. 

HIT IZJAVA POSLE MEČA! ON TREPERI, SAD ZNA kako se ona oseća, napravio paralelu sa Cecinim koncertom! (VIDEO)

Najveća muzička zvezda i ponosna majka, Svetlana Ražnatović za „Alo!“ je ispričala kako se oseća nakon sinovljeve pobede.

- Iskrena da budem, nisam imala u planu da idem na meč jer je poznato da sam od trenutka kada je Veljko počeo da se bavi boksom bila veoma uplašena. Ipak, kada mi je rekao da bi trebalo da budem tu, da budem njegova podrška, satisfakcija i motiv za meč, odmah sam pristala - kaže Ceca za naš list.

- Strah nije bio jači od mene, pobedila sam ga zbog Veljka! Kada sam ušla u halu, bila sam veoma smirena i samouverena. Osećaj kada sedite u prvom redu i gledate sve uživo neopisiv je. Anastasija me je pitala: „Mama, da li osećaš neku blagu tremu u stomaku“. Iskrena da budem, nisam! Zaista sam verovala u njega - ispričala je Ceca za „Alo!“.

ŠAMPIONSKI URLIK I POLJUPCI KA CECI NA KRAJU! Evo kako je Veljko Ražnatović za minut i po DESNICOM RAZNEO HRVATA u svom prvom meču u Beogradu! (VIDEO)

Ceca
Veljko, Foto: Alo/promo

Reakcija folk dive na Veljkovu pobedu bila je najviše komentarisana na društvenim mrežama. Ceca je skakala, mahala stegnutim pesnicama i veselila se zbog sinovljeve pobede.

- Inače se tako radujem, pa ne vidim šta je tu bilo čudno! Tako sam se radovala i kada je Obilić dobijao (smeh). Sve vreme su kamere bile fokusirane na mene i pratile svaki moj pokret, a ja sam se od srca obradovala kada je moje dete dobilo meč - kaže Ceca i dodaje da joj borilačke veštine nisu strane.

TATA... OVO JE ZA TEBE! Nokautirao Hrvata, a posle govora muk: Veljko se zahvalio Ceci, Anastasiji i Bogdani, a onda je POKAZAO RUKOM KA NEBU!

Volela bih da se Veljko bavi drugim poslom!

S obzirom na to da je mladom Ražnatoviću ostalo još samo da diplomira na fakultetu za menadžment i ekonomiju, Ceca kaže da će ga podržati čime god odluči da se bavi u životu.

- Veljko je mlad i školovan momak, a izbor sporta je bila njegova ljubav. Ja kao roditelj mogu da ga posavetujem, a da li će to usvojiti, videćemo! Volela bih, iskreno, da se bavi nečim drugim, ali šta je - tu je. Neka je on samo živ i zdrav - rekla je Ceca.

 - Poznajem mnogo ljudi iz sporta, pošto smo Željko i ja ranije stalno pratili takmičenja u borilačkim veštinama. Podržavam sportiste i volim da pomažem onima koji nešto vrede, a zbog loših finansijskih uslova ne mogu da ostvare dobar rezultat - otkrila je Ceca za „Alo!“.

PONOSNA MAJKA! Ceca u ekstazi proslavljala Veljkovu pobedu, uhvatila Anastasiju u zagrljaj i ne pušta je! (VIDEO)

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi