PRVI ČOVEK NAJKRVAVIJEG SPORTA IMA SUMANUTU IDEJU Obezbedio privatno ostrvo na kom će poslati Srbe da se biju do poslednje kapi znoja! (FOTO/VIDEO)

Pokušava da organizuje borbe uprkos pandemiji koronavirusa!

ostrvo
ostrvo, Foto: shutterstock

Predsednik UFC-a Dejna Vajt će u narednim danima obezbediti jedno privatno ostrvo i od njega napraviti borilište za međunarodne mečeve za MMA borbe.

On je na svakojake načine pokušao da održi jedan od najvažnijih borbi u istoriji MMA, ali pandemija koronavirusa je sprečila da se u oktagonu pobiju Habib Nurmagomedov i Toni Ferguson.

Habib neće učestvovati, a Fergusonu će rival 18. aprila biti zemljak, Amerikanac Džastin Gaetje.

"Gledao sam tu lokaciju dva meseca i održavaćemo borbe svake nedelje. Takođe, na dan ili dva sam od toga da obezbedim privatno ostrvo... Sada se postavlja infrastruktura, tako da ću početi da organizujem i međunarodne borbe. Neću uspeti da dovedem u SAD sve međunarodne borce, pa ću ih avionom prevoziti na to ostrvo na mečeve. Od 18. aprila UFC se vraća", rekao je Vajt. 

U ovoj organizaciji se nalazi i nekoliko srpskih boraca, kao što su Aleksandar Rakić koji brani boje Austrije, Aleksa Camur itd... Svi učesnici još uvek nisu poznati.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi