POSLE SVADBE I MEDENOG MESECA PRAVAC U RING! Nakon Hrvata na red je došao Mađar i to ATILA! Veljko Ražnatović mu poručio: "ZA NJEGA ĆU BITI BIČ BOŽIJI"! (FOTO/VIDEO)

Spektakl u najavi!

Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska)
Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska), Foto: Promo

Srpski bokser, Veljko Ražnatović danas je saznao da će svoju osmu borbu u profesionalnoj karijeri imati sa Mađarom Atilom Kordom.

Meč je zakazan za 28. decembar u Banjaluci, a tom prilikom samouvereni Veljko je izjavio: "On se možda zove Atila, ali ja ću za njega biti 'bič Božji' u Banjaluci" - kao iz topa je ispalio Veljko i dodao: "Zna se - idem na nokaut, peti u karijeri!"

Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska)
Boks meč Veljko Ražnatović - Petar Mrvalj (Hrvatska), Foto: Promo

Atila deluje kao najveći izazov u karijeri srpskog fajtera: "Evo me sada u Banjaluci, sparingujem sa Sandrom Poletanom pod budnim okom njegovog oca Batice, trenera koji nas uvek pakleno sprema pred mečeve. Tu je i moj kondicioni trener Igor Tomašević, s kojim sam radio pred moj prethodni meč sa Petrom Mrvaljem krajem maja u hali “Ranko Žeravica”. Hrvata sam tada nokautirao za samo 90 sekundi, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Već sam odgledao gotovo sve Atiline borbe, biću spreman za njega" - puca od samopouzdanje Veljko Ražnatović koji se pre nekoliko dana venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom Bogdanom!

A kako se sprema Veljko za ovaj meč pogledajte ovaj snimak sa njegovog storija!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi