Majk Tajson i Bred Pit
Alo
Majk Tajson i Bred Pit

Alo

Majk Tajson i Bred Pit, Foto: Alo

Prvi brak najmlađeg prvaka teške kategorije u istoriji boksa bio je sa top-modelom Robin Givens.

Robin je osvojia srce "Gvozednog Majka", koji je bezo uzeo za ženu, ali ispada da joj vernost nije jača strana.

"Moje socijalne veštine su se sastojale od toga da muškarce stavim u komu. Verovatno je Robin ono što je doktor preporučio", piše u Tajsonov autobiografiji "Neosporiva istina".

Fatalna manekenka i najžešći momak na planeti uzeli su se posle 11 meseci, brže-bolje po šokantnoj objavi Gidensove da je zatrudnela. Majk je već dao Givens i njenoj mami 3 miliona dolara za kupovinu imanja u Nju Džersiju, kao i 6.5 miliona dolara na drugom računu supruge i tašte.

Ali ubrzo nakon što je novac razmenjen, Robin je rekla Majku da je imala pobačaj.

Par se kasnije pojavio u intervjuu američkog novinara Barbare Valters, gde je Givens nazvala Tajsona "zastrašujućim" i rekla da su se ona i njena majka plašile njegovog raspoloženja. Robin je posle razgovora podnela zahtev za razvod, ali nastavili su da se viđaju.

U tom trenutku Givens je započela avanturu sa Brad Pittom, a Tajson je slučajno zatekao njih dvoje u intimnim i strastvenim odnosima.

"Čoveče, nemoj da me udariš", rekao je Pitt suočen sa besnim teškašem:

"Morali ste videti njegov izraz na licu. Izgledao je kao da je spreman za poslednju molitvu. Bio je skamanjen", napisao je Tajson u svojoj knjizi.

Skrhan od bola i razočaran u ljubav, Tajson je u drugi brak ušao tek 1997. sa Monikom Tarner i izdržali su šest godina.