SUDAR TAJSONA Pravoslavni "kralj Cigana" prihvatio poziv "gvozdenog Majka"

Prvak sveta u teškoj kategoriji Tajson Fjuri tvrdi da je prihvatio ponudu za meč protiv 53-godišnjeg Majka Tajsona u senzacionalnom dvoboju.

Majk Tajson, Tajson Fjuri
Majk Tajson, Tajson Fjuri, Foto: AP Photo/Czarek Sokolowski/Isaac

Smatra se da je super-obračun samo jedna od borbi "Gvozdenog Majka" po povratku zdravom sportskom načinu života. Među najaveljnim borbama je i ponovni susret sa najljućim rivalom Ivanderom Holifildu.

"Dobio sam telefonski poziv u kom su me pitali da li bih da se borim sa Majkom Tajsonom. Bio sam zbunjenšta? Da, imao sam telefonski poziv u kom su mi rekli: 'da li bi hteo da se boriš s Majkom Tajsonom u egzibicionom okršaju? Ja sam oduševljeno rekao 'Naravno!', ali mislim da se ništa od toga nije realizovalo da budem iskren. Pa da, mislim da je on definitivno ozbiljan pom pitanju nekih borbi, ali dva puta se borio sa Holifieldom, obojica su stari. Ali, ko sam ja da kažem bilo šta, za šta je sve sposoban? Ne bih pokušao ubiti ničije snove Ako su obojica sposobni da se svađaju, medicinski su sposobni, onda im dopustite da rade ono što žele. To njihov život nije moj.", prokomentarisoa je "kralj Cigana", prvak u WBC teškoj kategoriji.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi