VELJKO PRED NAJVEĆIM TESTOM! Konovalov protiv Atodiresa u odbrani titule svetskog prvaka!

U Sportskoj hali Jagodinskog sporstkog saveza (JASA) večeras će svetski prvak u kik boksu Aleksandar Konovalov braniti titulu protiv izazivača Jonut Atodiresa iz Rumunije, a Veljko Ražnatović će se u kruzer kategoriji profesionalnog boksa boriti protiv Isosa Monda iz Francuske.

Aleksandar Konovalov
Aleksandar Konovalov, Foto: Alo!/M. Metlaš

Juče je, u restoranu "Tigar" u Jagodini, obavljeno merenje, Konovalov ima 64 kilograma a Atodirese 63,6. Reč je o kategoriji do 64,5 kilograma u disciplini low kick, rečeno je na konferenciji za medije, koju je vodio predsednik Kik boks saveza Srbije Srđan Bugarčić.

Na konferenciji je ocenjeno da će ovo biti najznačajniji sporstki događaj ove godine u Srbiji u ovom sportu, da su suparnci kvalitetni i da će borba biti neizvesna i poslastica za ljubitelje ovog sporta.

Konovalov, koji je član Kik boks kluba "Palmini tigrovi", titulu profesionalnog prvaka sveta osvojio je 2016. pobedom nad Andoninom Iglesiasom de la Krusom iz Španije, a odbranio 2017. pobedom nad Italijanom Lukom Malijem.

Konovalov je do sada imao 46 pobeda u 47 profesionalnih mečeva, a njegov protivnik, koji je od Konovalova stariji 13 godina, 62 profesipnalna meča i 51 pobedu.

Meču Konovalov - Atodires, čiji je nadimak "pit bul", prethodiće četiri uvodne borbe reprezentativaca "Palminih tigrova" (PT) i reprezentacije Vojvodine

Posle uvodnih borbi održaće se meč u profesionalnom boksu, u kruzer kategoriji do 90,7 kilograma, između Veljka Ražnatovića (Srbija) i Isosa Mondoa iz Francuske.

Borbe počinju u 17 sati u Sportskoj hali Jagodinskog sportskog saveza (JASA), a organizatori najavljuju "kik boks spektakli", kome će prisustovati i najviši funkcionerei Srbije i ambasadori i članovi stranih ambasada u Srbiji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi