Petrit Mazerkaj
youtube/KlanKosova
Petrit Mazerkaj

youtube/KlanKosova

Petrit Mazerkaj , Foto: youtube/KlanKosova

Sasvim je izvesno da od borbe Veljka Ražnatovića i veoma bliskog prijatelja Ramuša Haradinaja neće biti ništa, iako se velika prašina podigla da bi se ovaj meč odigrao 31. avgusta!

Najveći problem je lokacija održavanja jer Mazrekaj kao izazivač ne želi da dođe u Beograd zato što mu je Haradinaj zabranio da dođe u našu prestonicu zbog izgovora da je uplašen za njegov život.

"Lokacija nije još odlučena jer Srbi žele da to bude u Beogradu, a premijer Ramuš Haradinaj i ostali su mi zabranili da idem u Srbiju,jer nije bezbedno za mene, jer sam prebio i ostale Srbe. Još uvek pregovaramo." - rekao je tada Mazerkaj.

PROČITAJTE JOŠ:

Horhe Kota i Džermel Čarlo

Inače, celu ovu priču je započeo Petrit Mazrekaj kada je javno prozvao Ražnatovića da su mu mečevi namešteni.

"Mislim, kao i u slučaju njegovih zemljaka, da će se isto desiti i njemu u prvoj rundi, maksimalno u drugoj" - samouvereno je Mazerkaj odgovorio na pitanje kad će nokautirati Velja.

Veljko Ražnatović je ubrzo nakon izjave Petrita Mazrekaja kako ima nameštene mečeve odgovorio na prozivke:

"Ma, dosadni su više sa tim i Mazrekaj i svi ostali koji pričaju. Ne obraćam pažnju na te komentare. Teram svoju priču, šta da radim. Hvala Bogu, ima sve više ljudi koji shvataju moj trud i odricanje i znaju to da poštuju. Naravno da nijedan moj meč nije bio namešten" - odgovorio je Ražnatović i rekao šta misli o njegovim izjavama: 

 

"Iskreno, mislim da je to samo njegov marketinški trik. Ako je izazivač, onda bi po nekim nepisanim pravilima trebalo da dođe u Srbiju da boksujemo. Nerealno je da čovek koji je 10 kilograma lakši od mene priča o meču. Bez obzira na sve, stvarno bih volio da dođe do te borbe i da ona bude u Srbiji".

Petrit Mazrekaj je poručio kako “Veljko Ražnatović uopšte nije borac, te kako samo ima pare i da je to – to.” Još je dodao i kako je spreman da za ovaj meč ne uzme nijedan cent, te da on ne bi prodao meč ni za celu Prištinu, alaudirajući na raniju izjavu kako Ražnatović “kupuje” pobede.

Istakao je kako uopšte nije problem da odmeri snagu sa Veljkom Ražnatovićem, da je spreman već sada, ali da se čeka odgovor druge strane.