Habib Hurmagomedov
AP Photo/Pavel Golovkin
Habib Hurmagomedov

AP Photo/Pavel Golovkin

Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Zakazana konferencija trebala je da bude prvi izlazak pred javnost Rusa u rodnoj zemlji od pobede nad Dastinom Poirierom, a organizovana je od strane Gorila energetskog pića.

Pročitajte još:

Početak događaja bio je zakazan za 11 časova, a mnogo pre početka konferencije poseta je bila ogromna. Ipak, 40 minuta posle zakazanog početka događaj je otkazan zbog tehničkih problema, a novinari su prilikom izlaska iz zgrade sreli MMA borca.

Razlog odlaska UFC šampiona ostao je nejasan, a ruski mediji navode da je problem nastao jer Habib nije želeo da sedi pored Igora Kima, šefa moskovske pivare i vlasnika Gorila energetskog pića.

Rus nije imao problem da njgovo ime bude povezano sa energetskim pićem, ali je veliki protivnik alkohola budući da je Nurmagomedov poznat kao pobožni musliman.

Habibov brutalni trening u jezivo hladnoj vodi! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 15.10.2019. 13:15 Neverovatni snimci. Habib, Foto: Printscreen Twitter / RT Sport Habib Nurmagomedov još uvek nema nijedan poraz u MMA karijeri, a način na koji pobeđuje svoje protivnike je takav da mnogi ne vide u bliskoj budućnosti nekoga ko bi mogao da mu izađe na crtu.

Organizatori su, sa druge strane, imali drugačije obrazloženje.

"Ima sastanak u Kremlju u sledećih sat vremena", rekao je domaćin događaja Aleksandrer Zagorski.

Ipak, čini se kako je ova verzija na klimavim nogama budući da je jedan od Habibovih prijatelja objavio video njega kako trenira samo sat posle iznenadnog odlaska.

Bonus video: Nikola Kalinić i Fenerbahče dočekani zvižducima!