"SPAVAŠ LI SA MOJOM ŽENOM?" Ko to kaže, ko to laže da je Tramp rasista, Tajson hteo da ubije predsednika Amerike zbog supruge lakog morala! (FOTO)

Nije prvi put da Tajson postavlja to pitanje

Donald Tramp i Majk Tajson
Donald Tramp i Majk Tajson, Foto: shutterstock i tanjug

Legendarni bokser, Majk Tajson ne prestaje da puni medije, a ovog puta nije on "kriv" već je knjiga "Trump Nation" zaslužna za to!

Naime, Tim O'Brajan je u svojoj knjizi otkrio da je slavni bokser jednom prilikom hteo da uleti u kancelariju Donalda Trampa, jer je mislio da ga supruga vara sa tadašnjim biznismenom!

Mnogi ne znaju, ali Tramp je bio finansijski savetnik Tajsonu, a čak mu je finansirao i borbu protiv Majkla Spinksa 1988. godine, a pored svega je Tajson mislio da ga Robin Givens, njegova supruga vara sa budućim predsednikom Amerike!

"Uleteo je u kancelariju i vikao je: 'Je*** li moju ženu? Zamrznuo sam se od straha, mislio sam da ću biti mrtav jer protiv njega niko nije imao šansu! To je svetski šampion i ima ubojito oružje u svojim rukama!" - rekao je Tramp. 

wqNije ovo jedini ispad Tajsona, on je mislio da ga supruga vara i sa košarkašem Čikago Bulsa, Majklom Džordanom, ali i sa Bred Pitom!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi