Vaso Bakočević
Printscreen Instagram / vaso_psy
Vaso Bakočević

Printscreen Instagram / vaso_psy

Vaso Bakočević, Foto: Printscreen Instagram / vaso_psy

Nakon što je potvrđeno da "KSW" dolazi u Zagreb, sada se zna i jedna od borbi koja će se naći na programu poljske promocije. Prema neslužbenim izvorima Vaso Bakoćević i bivši velter prvak Boris Mankovski će se obračunati 9. na "KSW 51" događajuu zagrebačkoj Areni.

PROČITAJTE JOŠ:

Bakočević (39-18-1) bi se tako trebao vratiti u poljsku promociju pet godina posle nastupa na "KSW 33" događaju gde je poražen od Anzora Azuhieva.

Iskusni Crnogorac u međuvremenu je odradio pregršt borbi, a trenutno uživa u neporaženom nizu od šest pobeda. Poslednji meč odradio je na Megdanu 5 u junu kada je nokautom u prvoj rundi završio Sultana Kalamahunova.

Njegov protivnik Mankovski (19-8-1)je bivši prvak velter kategorije koji je pojas držao pune tri godine, poslednju borbu je odradio u martu na "KSW-u 47" te je poražen odlukom sudija od Normana Parkea. Mankovski se trenutno nalazi u nizu od tri poraza, a osim Parkea i Soldića gubio je u "superfightu" od Mameda Kalidova.

Specijnu najavu meča na svom Instagram profilu podelio je i sam učesnik borbe, Vaso Bakočević, na naravno njemu svojstven način - uz prozivanje.

Zadavao BRUTALNE udarce, a onda prekinuo meč, pogledao ka sudiji i uradio nešto čime je ZADIVIO ceo svet! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 16.09.2019. 09:51 Neki kažu da su to sve humane veštine. Džastin Gejt, Foto: Jonathan Hayward/The Canadian Pr Džastin Gejt oduševio je borilački svet ponašanjem na kraju borbe protiv Donalda Kerona na "UFC Fight Nightz 158". Prvo je krošeom žestoko uzdrmao protivnika, a zatim serijom udaraca poslao Keronana na kolena.

Prema portalu MMARocks.pl, borba Bakočevića i Mankovskog održaće se na dogovorenoj kilaži od 73 kilograma, što je potvrdio i Vaso.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!