Habib Hurmagomedov
AP Photo/Pavel Golovkin
Habib Hurmagomedov

AP Photo/Pavel Golovkin

Habib Hurmagomedov, Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Toni Ferguson otkrio je na Twitteru kako je prošao medicinske pretrage te da je spreman za povratak. Zatražio je Habiba Nurmagomedova uz objašnjenje kako je to borba koju žele fanovi.

Pročitajte još:

HVALIO JE MOJ RAD, ZVEZDAŠ JE I RAZUME SE U FUDBAL Zdravko Mamič konačno ispunio san i upoznao Aleksandra Vučića! (FOTO)

NIJE VIŠE "FILIP II", SADA JE "TOŠE PROESKI" Severni Makedonci otišli do kraja, PO PEVAČU nazvali najveći sportski ponos nacije!

DELIJE, NAVALITE Za 500 dinara na dve utakmice finala ABA lige!

Iako je nedavno Dena Vajt izjavio kako Toni Ferguson nije dobro te kako ćemo još neko vreme pričekati na njegov povratak borbama, čini se kako je “El Kuki” odlučio iznenaditi svog šefa, ali i fanove. Nakon što je protekle tri nedelje bio na terapijama te je na društvenim mrežama većinom postavljao privatne pozitivne objave, sad je napokon došla i jedna borilačka.

- Prošao sam prošle nedelje svoje medicinske testove. Uzbuđen sam oko vraćanja svog statusa u UFC-ovoj lakoj kategoriji i onoga što mi je oduzeto zbog povrede. Habib se već neko vreme aktivno ne takmiči i pojas bi mu trebao biti oduzet. Borba mene i Habiba je ono što fanovi žele videti - napisao je Toni u današnjoj objavi.

Problem u objavi je činjenica da on možda i nije svestan kako se Habib ne bori jer se nalazi pod suspenzijom do jula. Drugi deo objave je tačan.

Borba njega i Habiba je zaista ono što fanovi žele videti. Iako, neovisno o tome vraća li se Tony ili ne, Habib će se prvo boriti protiv pobednika subotnje borbe Maksa Holovaja i Dastina Poiriera.

AP Photo/Pavel Golovkin

Osim toga, Toni je danas postavio jedan video iz dvorane. Ne radi se o treningu nego o plesu, ali i to je dovoljno da vidimo kako je “El Kuki” u formi.

Retko koji UFC borac je atleta poput njega, a zaključili smo već pre kako niko ne trenira kao on. Samo neka se vrati zdrav i spreman, ostalo će već doći na svoje.