Bokserski spektakl
Rancco
Bokserski spektakl

Rancco

Bokserski spektakl, Foto: Rancco

Bokserski savez Srbije uoči polufinalnih mečeva plej-ofa Bokserske lige odlučio je da napravi "revolucionarni korak" i obezbedi posebnog supervizora koji će kontrolisati da li su ispunjene mere Vlade Srbiji u zaštiti od korona virusa.

"BSS je obezbedio posebnog supervizora koji će kontrolisati da li su ispunjene sve mere Vlade Srbije, odnosno da li je raspored stolica takav da je razmak između navijača najmanje metar i po. Takođe, svako ko uđe u halu dobiće besplatno zaštitnu masku i meč neće moći da počne dok se sve to ne ispuni. Takođe, smanjili smo i broj ljudi u hali na 300, a sve sa ciljem da se u potpunosti zaštiti zdravlje" - objasnio je predsednik BSS Nenad Borovčanin.

Polufinale plej-ofa Bokserske lige Srbije počinje večeras u Valjevu, gde aktuelni šampion Metalac dočekuje Loznicu, dok se u drugom polufinalu, u subotu na Crvenom krstu, sastaju beogradski Radnički i Naisus iz Niša.

U najavi drugog polufinala, održanom pred borcima oba kluba u modnom studiju "Rancco", reprezentativac Vladan Babić je ispred BK Radnički, izjavio:

"Želim dobrodošlicu gostima iz Niša i znam da nas očekuje fer borba. Međutim, imaće težak zadatak u revanšu da odbrane naših 16:0" - uz osmeh je podigao temperaturu Babić.

Nišlije, naravno, idu na što bolji rezultat već u subotu. Rukavica je bačena, u subotu vredi doći na Crveni krst.

PROČITAJTE JOŠ: