Vaso Bakočević
Printscreen/Youtube/Podcast Inku
Vaso Bakočević

Printscreen/Youtube/Podcast Inku

Vaso Bakočević, Foto: Printscreen/Youtube/Podcast Inku

* Crnogorski MMA borac, Vaso Bakočević, poznat je pod nadimkom ‘Psihopata’

* Stipe Miočić se bori sa Danielom Kormierom za naslov prvaka teške kategorije pri UFC-u

* Stipe Miočić je američko-hrvatski borac

Kada pogledate njegov nos posle borbe proći će vam jeza, strašna transformacija borca! (FOTO 18+)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 15:11 Jezivo! Mik Peri, Foto: EPA Raul Martinez * Na društvenim mrežama ove slike su brzo postale viralne * Visente Luke je trijumfovao u ovom meču * Pobedio je odlukom sudija Ovaj sport nije za svakog, neretko se desi da neki borac pogine od siline udaraca, ali ovog puta na UFC spektaklu u Urugvaju, niko nije poginuo.

Crnogorski MMA borac, Vaso Bakočević, inače poznat i kao ‘Psihopata’, dao je nekoliko vrlo zanimljivih komentara na račun Kro Kopa, odnosno američko-hrvatskog borca Stipe Miočića koji se za nekoliko dana bori sa Danielom Kormierom za naslov prvaka teške kategorije pri UFC-u.

Bakočević je odgovarao na pitanja obožavatelja na Jutjub kanalu Videoteke, a najviše je pažnje pobudila njegova prognoza o ishodu meča Miočića i Kormiera.

Stipe Miočić i Daniel Kormier

AP Photo/John Locher

Stipe Miočić i Daniel Kormier, Foto: AP Photo/John Locher

“Meni se Stipe sviđa kao tip, ali nije mi se svidelo njegovo ponašanje. Izgubio je pošteno od Kormiera nokautom u prvoj rundi i nakon toga se nije borio, nego je tražio revanš kao nešto što je njegovo. Izgubio je u prvoj rundi i mislim kako se nije dobro poneo, trebao se u međuvremenu još jednom boriti”, izjavio je Bakočević pa onda ispalio: “Dobio je revanš i mislim da će ponovno izgubiti jer mu Kormier nikako ne odgovara. Ja mu želim sve najbolje, no, mislim da će izgledati smešno ako nakon svega što je rekao ponovno izgubi. Pored svega toga, pravi je borac i pravi šampion”.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentarisao je Vaso i legendarnog hrvatskog borca Mirka Filipovića, koji mu je zapravo i borilački uzor.

“Definitivno najbolji i najtrofejniji borac iz naših krajeva. Legenda je kakva će se ovde teško više roditi. Ne znam ga lično, ali ono što je on napravio nisam siguran da će iko više ponoviti. Video sam dosta kritika prema njemu nakon podkasta u Inkubatoru, ali meni se nakon toga sviđa još više. Naučio sam neke stvari od njega koje sam iskoristio već u pregovorima za moju poslednju borbu”, rekao je Bakočević.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića