"DŽOKER" UDARIO NIKAD JAČE Ilić zagrmeo na bivšeg druga: Boli me ku*ac, zabio mi je nož u leđa
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Najpoznatiji srpski MMA borac Aleksandar Ilić optužio je svog kolegu i sunarodnika Nikolu Milanovića da je namestio meč. "Džoker" je u podkastu "On Weight" kod Gorana Babića Hambija ekskluzivno

- To je smrad. Zabio mi je nož u leđa i izdao me. Ja sam se tada borio na KSW-u s Janikovskim. Javio mi se i rekao da je iz Poljske, da je džudoka i da mi želi pomoći. Stvarno nas je ugostio i rekao da će mi biti sponzor. Ja sam ga toliko zavoleo da sam ga upoznao sa svim regionalnim borcima i facama iz KSW-a. Vodio sam ga da mi bude u uglu na dva meča jer je veliki fan MMA-a, a nikad nije imao priliku biti tako blizu celoj priči. Međutim, prestao je da mi se javlja kad sam napustio KSW. Većinu obećanog nije isplatio, ali sve bih mu to oprostio - ispričao je Aleksandar Ilić.

KAKAV MALER Srbin pao u prvoj rundi, protivnik se uhvatio za glavu, meč morao da se prekine (VIDEO)

"Džoker" je rekao da su "raskstili" kada je počelo olajavanje na društvenim mrežama, odnosno kada je objavio fotografiju u društvu sa Ilićevim protivnikom Marćinom Naruškom.

- On je u jednom trenutku pomislio da je sve to u KSW-u zaje**ncija. Njegov meč s Puđanovski je bio namešten. Boli me ku**c šta će ko reći. Puđanovski nije hteo ni da ga tueč koliko je ispao fer. Trebalo je da se bori protiv lika koji mu je otkazao na dan meča i nije imao protivnika. KSW je odlučio ubaciti Nikolu i dobio je finu cifru za taj meč - rekao je Ilić.

Ostaje da se vidi da li će Milanović odgovoriti na ovo...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading