KAKAV MALER Srbin pao u prvoj rundi, protivnik se uhvatio za glavu, meč morao da se prekine (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Srpski borac već u prvoj rundi borbe sa Englezom Kristijanom Lirojem Dankanom doživeo je ozbiljnu povredu kolena i bio je prinuđen da preda meč.

Posle dva minuta borbe Todorović je pao na pod i uhvatio se za koleno. Po njegovoj bolnoj grimasi na licu odmah se moglo zaključiti da neće moći da nastavi borbu.

Sudija je prekinuo meč i dodelio pobedu vidno uznemirenom Dankanu, koji se držao za glavu dok je gledao Srbina kako se previja od bolova.

BRUTALNO Čudesni povratak Džonsa, u prvoj rundi "udavio" rivala i osvojio titulu (VIDEO)

-Hvala svima na lepim porukama i podršci i mnogo hvala svim navijačima u ‘O2 areni’ koji su me ispratili lepim rečima i aplauzom, iako sam se borio protiv lokalnog takmičara. Nažalost, početkom prve runde, tokom borbe u klinču, povredio sam koleno i sudija je prekinuo borbu. Bez obzira na loš ishod, ovo je zaista bilo neprocenjivo iskustvo, ali ostaje velika žall što nisam uspeo da pokažem ništa od stvari na kojima smo radili. Idemo dalje - poručio je Todorović nakon peha koji mu se dogodio.

Todorović je doživeo četvrti poraz u svojoj sedmoj UFC borbi, a sada u profesionalnim mečevima ima skor od 12 pobeda (8 KO, 3 sabmišna) i 4 poraza.

Njegov rival Dankan stigao je do pobede na debiju u UFC i sada ima sjajan skor od 7-0 u profesionalnim mečevima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading