"TO SU DVA MAJMUNA" Vaso Bakočević brutalano ugasio borce iz Hrvatske koji veličaju Oluju
Printscreen You tube

 Ja ne znam odakle nekim ljudima samopouzdanje. Da vidite vi to ku**enje, morate da pazite kako se njima obraćate. Uzećemo za primer Filipa Pejića. Našeg prijatelja iz Zagreba. Znači Filip Pejić u poslednjih šest mečeva ima pet poraza. Lik se bori jednom do dva puta godišnje, u tih pet poraza on je uspeo i biti nokautiran, i udavljen, uspavan i tako isprebijan da se ne bori već godinu dana jer ga je poslednji protivnik poslao na rekonstrukciju lica. Pazite sad ovo, taj lik se ku**i. Izazovem ja Pejića i meni lik odgovori ovako: "Ma kakav superfight, šta ćeš ti sa mnom?" - rekao je Bakovečvić na svom Jutjub kanalu.

Nastavio je u istom ritmu.

- Pejiću, ja ne znam šta je s tobom. Ja ne znam drogiraš li se, šta si ti umislio? Prijatelju, ti trebaš da moliš za meč sa mnom. Kaže, ima neke druge planove. Kakve planove, Pejiću, majke ti, nećeš se valjda vraćati u UFC? U KSW imaš rekord 1-5, ali borio si se s ozbiljnim borcima.

Instagram

 

 

Bakočevića je jedna stvar baš zabolela.

-  Pošto Pejić nema gram mozga, neko iz njegove ekipe ko ima, verovatno Dražen Forgač, ga je posavetovao da treba da uzme meč sa mnom jer tu nema šta da izgubi. Zatim me je prozvao, onda su to svi preneli i ljudi su komentarisali, neki za mene, a neki za njega. Onda je Pejić ljudima u komentare stavljao traktore, što nisam shvatio, a onda su mi rekli što to znači.

SRBIN PREMLATIO GRKA Rade Opačić brutalan, prebio rivala i vratio se na pobednički kolosek (VIDEO)

Vaso je imao poruku.

- Znači, Pejić se sprda i poziva na Oluju koja je bila 1995. Kako su Srbi na traktorima bežali iz Hrvatske. Verujte mi sad, moja glava to ne može da shvati. Da se ti kao nekakav vrhunski sportista sprdaš s nekim stvarima. Imamo jednog Pančija (hrvatski MMA borac Francisco Barrio Croata, čiji se otac Argentinac borio u domovinskom ratu), jednog majmuna, koji je u najavi našeg meča rekao da pravi Hrvat ne može da navija za Vasu jer su Crnogorci napali Dubrovnik.

Bio je izuzetno ljut.

- Zamislite vi šta priča majmun, možete li da verujete? On i Pejić, trećeg ne znam. Više-manje smo dobri sa svima iz ATT kluba iz Zagreba. Ti momci su odlični, od Forgača i Dropca i one mlađe dece, onda imate dva izroda kao što su Pejić i Panči koji pričaju o ratu. Pejić je izrazio želju da se borimo u Osijeku u desetom mesecu, do tad će se valjda oporaviti jer mu je lobanja pukla. Ne može, Pejiću, ne radi se meni deseti mesec. Idem na Maldive. Ti ćeš mene čekati i moliti za meč - završio je Bakočević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari (0)

Loading