MOŽDA JE TEŽI, ALI JA SAM LUĐI Vaso Bakočević prekinuo penziju posle sedam dana i odmah dogovorio novu tuču po posebnim pravilima
Masanori Jošida

Jedan od najpoznatijih MMA boraca u regionu Vaso Bakočević ipak ne odlazi u penziju. Vaso se nakon poraza u Beogradu od Brazilca Vieire oprostio od sporta u kojem je stekao ime, ali je došlo do preokreta.

Crnogorski MMA fajter oglasio se na Instagramu i potvrdio da je odlazak u penziju bio laž, da mu se uopšte ne može verovati kad priča i da je već dogovorio narednu borbu.

Na iznenađenje fanova Bakočević je otkrio da je već potpisao ugovor, a nešto kasnije se saznalo i ko će biti naredni protivnik momka iz Risna koji već ima 67 profesionalnih MMA borbi!

- Sećate se kad sam rekao da neću više...E pa lagao sam! Ugovor potpisan i borba zakazana za sledeci vikend. Ja sam lik kojem se ništa ne može verovati... Kad vam kažem dobar dan možete odmah da pogledate u nebo da vidite da se nije slučajno smrklo - napisao je Bakočević na Instagramu.

Ubrzo je novom objavom otkrio da će se boriti protiv Poljaka Mateuša Muranskog i to u kategoriji do 95 kilograma, što je iznad njegove težine. Ipak, kilogrmi rivala njemu ne stvaraju pritisak i jedva čeka da 24. eptembra uđe u oktagon po specijalnim pravilima koja tek treba da budu definisana. Biće to potpuno novo iskustvo za Bakočevića koji se pored MMA borbi jedno vreme bavio i boksom bez rukavica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading