Bokseri Srbije idu u Dubai na pripreme i meč (VIDEO)
BSS

Obim partnerstva u narednom periodu biće proširen na svim nivoima, a ovaj istorijski bokserski sporazum ove dve zemlje potpisali su predsednici boks federacija Anas Al Otaibe i Nenad Borovčanin.

Srpski boks ima ogromno iskustvo u ovom sportu, UAE imaju najsavremenije infrastrukture, ambijent koji omogućava treninge na otvorenom tokom cele godine, Boks ekspanzija u UAE je krenula u poslednjih dve godine kada su u ovoj zemlji organizovani mečevi najboljih boksera današnjice, boks je u Srbiji oduvek bio posebna veština koja se voli i neguje, oličenje čojstva i hrabrosti.

Reprezentacija UAE sredinom novembra putuje u Srbiju na dvonedeljni trening kamp, a zatim će gostoprimstvo uzvratiti Emiračani bokserima Srbije.

Bokseri Srbije idu u Dubai na pripreme i meč (VIDEO)

BSS

 

- UAE i Srbija su zemlje prijateljske i ovaj sporazum je nastavak jednog velikog i kvalitetnog obostranog uvažavanja i poštovanja. Sporazum koji smo potpisali služi da se podigne nivo boksera u obe zemlje kroz zajedničke pripremne, kampove za boksere dve zemlje, učešće reprezentacija UAE i Srbije na međunarodnim turnirima u organizaciji svakog od njih i razmene iskustava na svim nivoima. Krećemo sa kampovima najpre kod nas gde ćemo ugostiti reprezentatice UAE, a zatim će naši bokseri put Dubaija, gde će u narednom periodu biti održan veliki turnir na kome će učestvovaće obe ekipe.  Radiće se i na kursevima usavršavanja za sudije i trenere. Očekujemo plodonosne rezultate i još veće i jače prijateljstvo sa Emiračanima koji su veliki ljubitelji sporta, koji mnogo ulažu i sport i znaju koliki je značaj sporta u današnjoj civilizaciji - rekao je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Plemenite veštine u Srbiji i UAE odlučile su da zajedničkim snagama odujre ka masovnosti, kvalitetu, budućnosti koji ima zlatni sjaj.

Podsećamo, Alo Media System je već petu godinu ponosni partner Bokserskog saveza Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading