POVRATAK ZVERI IZ DAGESTANA? Osveta: Zbog ovoga je Habib spreman da opet uđe u oktagon (VIDEO)
Foto: Printcreen

Američka kikboks akademija, poznatija kao AKA, je ne tako davno bila najbolja sala u UFC sa šampionima poput Kejna Velaskeza, Habiba Nurmagomedova, Luka Rokholda, Danijela Kormijea...

Bivši trener koji je sa uspehom radio u AKA, Leandro Vieira, ubeđen je da će se neporaženi šampion Habib vratiti u UFC pod jednim uslovom – ako Čarls Oliveira pobedi njegovog učenika Islama Mahačeva.

- Uveren sam da Habib neće imati izbora nego da se vrati u oktagon ako Oliveira pobedi njegovog prijatelja. Moraće da osveti taj poraz - rekao je Vieira.

Oliveira je rekorder u istoriji UFC po broju pobeda prekidom (19) i sabmišnima (16). Islam Mahačev (30) je u seriji od 10 pobeda, zbog poraza u svom drugom UFC nastupu.

Inače, Habib Nurmagomedov se povukao neporažen, u međuvremenu je izgubio oca koji je preminuo i, uprkos mnogim nagovorima da se vrati u oktagon, nikada to nije učinio.

Podsetimo, Habib je u poslednjoj borbi savladao Džastina Gejdžija trijangl gušenjem na početku druge runde, zbog čega je ostao neporažen u profesionalnoj MMA karijeri.

Gejdži je u toj borbi postao tek drugi borac u istoriji koji je dobio rundu protiv Habiba. Pre njega to je učinio kontroverzni Irac Konor Mekgregor.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading