Borci i MMA publika u Srbiji 22. maja dobijaju novo mesto gde ćemo gledati naše najbolje borce
armmada

U glavnoj borbi večeri gledaćemo najveći zvezdu u regionu i najpopularnijeg MMA borca, člana Fight Company kluba Vasa Bakočevića (40-22-1) kojeg ne treba previše predstavljati. Popularni "Psycho" iza sebe ima nastupe na najvećih svetskim promocijama kao što su: Bellator, KSW, Fight Nights. Do svoje 41. profesionalne pobede pokušaće da stigne u Kikindi na prvom događaju Armmade.

Njegov protivnik biće mladi borac iz Bosne i Hercegovine Dragoljub Stanojević (11-9). Stanojević je u svojoj karijeri odradio 20 profesionalnih mečeva. Može se pohvaliti činjenicom da je nastupio na čuvenoj ruskoj ACA promociji kao i na Venator FC u Italiji. Do svih 11 pobeda koje je ostvario, stigao je prekidom tako da možemo očekivati otvorenu borbu bez previše kalkulisanja na obe strane.

Publika u Kikini će takođe imati prilike da vidi i talentovane i kvalitetne borce iz Srbije ali i okolnih zemalja. Perspektivni MMA borac, predstavnik Family Fight Teama Aleksandar Terzić (7-2) vraća se u oktagon nakon pauze od 2 godine a dobrodošlicu će mu prirediti iskusni Slavoljub "Mitke" Mitić (9-4).

Dobro poznato ima MMA fanovima, Dževad Muftić (7-7) ukrstiće rukavice sa hrabrim Predragom Jovanovićem (2-3) koji dolazi iz Novog Sada. Neporaženi MMA borac iz Ahilej Akademije Dušan Ilić (3-0) neće imati ni malo lak zadatak na prvom događaju Armade, gde ga čeka jedan od najvećih potencijala Moldavskog MMA sporta Ion Taburceanu (4-1).

Finaliste prošlogodišnjeg "Armagedona" Aleksandar Mihailović (2-2)iz Bushido MMA tima iz Podgorice boriće se protiv rumuna Tudor Racotana, kojem će ovo biti profesionalni MMA debi.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje MMA sporta, da dođu u Kikindu i podrže novu MMA promociju "Armmada" koja 22. maja sratruje. Priredba će se održati u Sportskog dvorani "SRC Jezero" sa početkom od 20h. ULAZ JE SLOBODAN!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading