Sara povezuje Srbe preko Drine, Rasto da osvoji medalju na Olimpijskim igrama
BSS

 

Sara Ćirković bila je najubedljivija od svih, okitivši se zlatom. Ratko Simić uzeo je srebrnu medalju, ali po mnogima bio je bolji u finalu od u

Ukrajinca, kome su sudije dodelile zlato. Odlični su bili Dragana Jovanović iz Sombora i Marko Pižurica iz Subotice, koji su svojoj zemlji doneli bronzana odličja.

Povodom tih uspeha održani su prijemi u gradskoj kući u Zvorniku i Loznici. Bokserski savez Srbije predstavljao je predsednik Nenad Borovčanin, a u Zvorniku su ga dočekali Sara Ćirković i trener Mirko Ždralo, a ispred grada Zoran Stevanović gradonačelnik sa saradnicima.

Sara povezuje Srbe preko Drine, Rasto da osvoji medalju na Olimpijskim igrama

BSS

 

- Sara Ćirković je najbolji most jednog naroda sa dve strane Drine. Preneo sam joj čestitku predsednika Aleksandra Vučića i da smo svi ponosni što je jedna Srpkinja iz Republike Srpske osvojila medalju za Srbiju i što je u Sofiji svirana himna Bože pravde. BSS će uz pomoć Vlade Srbije nastaviti da pomaže sve naše boksere i bokserke iz Republike Srpske, jer je to nacionalni interes. O srpskom boksu se priča i tek će se čuti - istakao je Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije.

U gradu boksa Loznici, prijem za veliku nadu srpskog boksa Rastka Simića priredio je gradonačelnik Vidoje Petrović. Prijemu su prisustvovali i Milan Nedeljković, član gradskog veća Loznice, trener Nenad Vasiljević i predsednik BSS Nenad Borovčanin. Čelni ljudi grada Loznice najavili su još veću podršku boksu, a Rastku poželeli medalju na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading