U Somboru od 18.00 počinju finalni duelu na Kupu Nacija!
BSS

Čak 10 Srpkinja uspelo je da se plasira u finale i to šest seniorki, dve mlade bokserke i dve omladinke. Bilo je sjajno gledati prethodnih dana mečeve u Somboru, na kojima su nastupale bokserke iz čak 18 zemalja.

Finale počinje od 18.00 a svi zainteresovani direktan prenos mogu gledati i preko kanala Arena Fight.

Publika se nada da će stići puno zlata za Srbiju. Najteži put do finala imala je naša olimpijka Nina Radovanović, koja je u kvalifikacijama pobedila reprezentativku Rusije a u polufinalu je bila bolja od Mađarice.

Njen finalni meč gledaćemo u nedelju od 18:30, protiv Velšanke, za koju kažu da je velika nada boksa u Velikoj Britaniji. Nadamo se i odličnim mečevima naših Jelene Zekić, Nataše Sandrine, Nikolina Gajić, Aleksandre Tepavac i Milene Matović. - Može se reći da i ovaj turnir generalna proba pred Svetsko prvenstvo u Istanbulu. Srpski ženski boks se razvija neprestano.

- Učiniću sve da osvojim zlatnu medalju u Somboru. I ovim putem želim da se zahvalim Bokserskom savezu Srbije, na sjajnoj podršci koju nam daje. A mi devojke učinićemo sve da iz Istanbula neka od nas osvoji medalju - poručila je Nikolina Gajić, članica BK Partizan, poznata pod nadimkom "Princeza ratnica".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading