GRADONAČELNIK BAKIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU! Grad Subotica će Rvačkom klubu „Spartak“ uvek biti siguran oslonac i podrška
Strahinja Babović

Ovo je čak 23. ekipna titula u dugoj istoriji Rvačkog kluba „Spartak“, izjavio je, tim povodom, gradonačelnik Bakić, ističući kako su građani Subotice posebno ponosni na ovaj klub koji je od prvih uspeha, davne 1947. godine do danas, osvojio 36 medalja na svetskim i evropskim prvenstvima, kao i na Olimpijskim igrama koje su Subotičane Davora Štefaneka, Momira Petkovića i Refika Memiševića upisale u istoriju, što Rvački klub „Spartak“ svrstava među najtrofejnije sportske kolektive u svetu.

NOVA BOKS PRIČA! Loznica domacin 64. bokserske "Zlatne rukavice"!

„Zapamtili smo i šampione poput Boška Marinka, Sretena Damnjanovića i Senada Rizvanovića, a nova nada ’Spartaka’ je Sebastijan Nađ koji ostvaruje zapažene rezultate na evropskom i nacionalnom nivou. Njemu i svim takmičarima ovog velikog kluba Grad Subotica će biti uvek oslonac i podrška. Zajedno sa Sportskim savezom grada ćemo nastaviti da obezbeđujemo najbolje uslove za rad ovog dragocenog sportskog kolektiva“, naglasio je Bakić, i dodao da, s obzirom na to da će se naš proslavljeni rvač Davor Štefanek priključiti stručnom štabu Rvačkog kluba „Spartak“, najtrofejniji subotički sportski kolektiv ne treba da brine za svoju budućnost.

GRADONAČELNIK BAKIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU! Grad Subotica će Rvačkom klubu „Spartak“ uvek biti siguran oslonac i podrška

Strahinja Babović

 

Davor Štefanek je rekao da mu je ovo, zvanično, poslednja takmičarska godina i da će se u narednom periodu posvetiti sportskom radu i funkciji predsednika Sportskog saveza Srbije, na koju je nedavno izabran po drugi put.

SRBIN JE MONSTRUM! Svet je konačno priznao: Od njega se svi tresu, kad on udara lete glave!

„Drago mi je što je Rvački klub Spartak posle četiri godine ponovo šampion naše zemlje. Iako od nas to niko nije tražio, ovo je prilika da se zahvalim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ulaganjima u sport i ozbiljnom i strateškom odnosu naše države prema sportu, kao i gradu Subotici i gradonačelniku Stevanu Bakiću na podršci koju konstantno pružaju Rvačkom klubu ’Spartak’“, podvukao je Davor Štefanek.

GRADONAČELNIK BAKIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU! Grad Subotica će Rvačkom klubu „Spartak“ uvek biti siguran oslonac i podrška

Strahinja Babović

 

U znak zahvalnoti za sve što čini za Rvački klub Spartak, sportski direktor RK Spartak, Sreten Damnjanović, uručio je gradonačelniku Stevanu Bakiću zlatnu medalju osvojenu nedavno u Kanjiži, u finalu ekipnog prvenstva Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading