SPEKTAKL Fjuri čuva snagu za Vajldera: Odrekao se se*sa zbog pobede!
EPA/ Etienne Laurent

Kralj Cigana protiv Bronzanog Bombardera! Još jedan bokserski spektakl, treći ove dvojice za tri godine, očekuje nas u subotu u Las Vegasu.

Sud sklonio Džošuu s megdana

Fjuri je trebalo da boksuje sa zemljakom Entonijem Džošuom letos u Saudijskoj Arabiji za apsolutni naslov prvaka sveta u teškoj kategoriji, ali mu je američki sud naložio da se ponovo bori protiv Vajldera.

- Ne zanimaju me drugi, stalo mi je samo do Vajldera. Bio je jedan od najvećih teškaša svih vremena, a pošto sam ga pobedio postao je propalica - rekao je svetski šampion.

Prvi okršaj Engleza Tajsona Fjurija (33) i Amerikanca Diontea Vajldera (35), u decembru 2018, završen je nerešeno u revanšu u februaru 2020. Fjuri je pobedio nokautom u sedmoj rundi i oduzeo šampionski pojas Vajlderu, a za kraj trilogije i dalje važeći svetski prvak u teškoj kategoriji poručuje da je sačuvao snagu - apstinencijom u krevetu!

SPEKTAKL Fjuri čuva snagu za Vajldera: Odrekao se se*sa zbog pobede!

Foto: EPA/Etienne Laurent

 

TAJSON FJURI (33)


Mečevi 31
Pobede 30
(nokautom 21)
Nerešeno 1
Porazi 0

- Moj ku*ac će ostati u gaćama. Ionako je tamo manje-više stalno, odakle bi mogao da izađe tek posle borbe - rekao je Kralj Cigana.

DIONTE VAJLDER (35)


Mečevi 44
Pobede 42
(nokautom 41)
Nerešeno 1
Porazi 1

Fjuri sa suprugom Paris ima šestoro dece, a svojevremeno je rekao da se samozadovoljava sedam puta dnevno! To je, izgleda, prošlost...

- Nisam za seks pre kampa. Volim da ostanem jak. Ne masturbiram nijednom nedeljno, kamoli sedam puta dnevno. Ne sećam se ni kad sam to radio poslednji put - dodao je neporaženi borac iz Mančestera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading