Roj Džons  Junior predao Vulinu poklon za predsednika Vučića
Promo

Povodom raznih boks promocija u glavnom gradu Srbije, ministar Vulin je u Palati Srbije primio predsednika BSS Nenada Borovčanina i visoku delegaciju AIBA, predsednika Umara Kremleva i promotera Roj Džons juniora.

Sastanku su prisustvovali i pomoćnik ministra Vladimir Ilić i državni sekretar Bojan Jocić. Pričalo se o Svetskom danu boksa i o predstojećem Svetskom prvenstvu, koje će od 24. oktobra do 6 novembra održati u Beogradu.

Roj Džons  Junior predao Vulinu poklon za predsednika Vučića

Promo

 

 

Ministar Vulin je povodom Međunarodnog dana boksa Kremlevu preneo da je održavanje Svetskog prvenstva u boksu izuzetno značajno za Srbiju, posebno za podizanje svesti kod mladih o značaju bavljenja sportom i sportskog načina života.

Ministar je naglasio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere kako bi održavanje ovog prvenstva prošlo u najboljem mogućem redu.

- Dobrom organizacijom prvenstva u boksu Srbija će još jednom pokazati i dokazati celom svetu da je jedan od lidera u organizaciji međunarodnih sportskih takmičenja i manifestacija. Uveren sam da će ovo značajno sportsko dešavanje u Beogradu zainteresovati mnogu decu i da će poželeti da se bave boksom - rekao je Aleksandar Vulin.

Predsednik Svetske bokserske organizacije Kremlev zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru policije Vulinu na ogromnoj podršci u organizaciji ove sportske manifestacije. Kremlev je istakao da organizacija ovakvog sportskog događaja nije nimalo laka, ali da ima apsolutno poverenje u srpsku policiju koja će učiniti sve da ova sportska priredba protekne u najboljem redu, bez incidenata. On je dodao da je siguran da će Srbija u svojoj prestonici prirediti spektakl koji će se pamtiti.

- Velika je čast i zadovoljstvo to što će naša zemlja poznata po velikim šampionima ringa imati priliku da uskoro ugosti najveća svetska imena boksa. Zahvaljujem se predsedniku Vučiću i ministru Vulinu koji svojim ličnim zalaganjem i trudom omogućavaju da ova manifestacija bude organizovana na najvišem nivou - poručio je Borovčanin. 

Čuveni bokser Roj Džons Junior je u toku razgovora sa ministrom Vulinom uputio najsrdačnije pozdrave predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću zahvalivši mu se na svemu što čini za razvoj boksa u Srbiji.

Legendarni bokser je zamolio ministra Vulina da u njegovo ime predsedniku Srbije Vučiću uruči pozlaćeni kindžal kao izraz velike zahvalnosti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading