SPEKTAKL U BEOGRADU! Roj Džonson stiže u Srbiju, a tu su i Miloš Biković, Goran Bregović, "Uraganke"...
BSS

 

Neviđenski scenski doživljaj na našim prostorima sprema se 27. avgusta, kad će centar srpske prestonice zasijati poput Las Vegasa. U znak podrške domaćinu SP, AIBA je našem glavnom gradu dodelila organizaciju centralnog događaja u okviru Svetskog dana boksa koji će širom planete biti održan na različitim lokacijama. Program na Trgu republike počinje od 18 časova i trajaće sve do 23.00.

Da će događaj biti spektakularan i da će okupiti ogroman broj ljudi, dokaz su i koncerti koje će održati Goran Bregović, grupa "Hurricane", a sa gostima će se družiti Miloš Biković, kao i čuveni bokser Roj Džonson Junior.

- Svi zainteresovani će imati privilegiju da im čas boksa održi jedan od najboljih boksera svih vremena - Roj Džons Junior! Legendarni šampion jedva čeka da dođe u Beograd. Roj Džons je ujedno i promoter Svetskog prvenstva u Beogradu - rekao je nedavno predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

SPEKTAKL U BEOGRADU! Roj Džonson stiže u Srbiju, a tu su i Miloš Biković, Goran Bregović,

EPA/SERGEI CHIRIKOV

 

Prestižni događaj koji promoviše "plemenitu veštinu" biće na TV prenošen u velikom broju zemalja u svetu pa i Grad Beograd vidi svoju šansu kroz obogaćivanje turističke ponude tokom Svetskog dana boksa, a naročito tokom Svetskog šampionata.

- Grad i država su puno pomogli u vraćanju boksa na mapu sveta, sad je na nama da napravimo buduće šampione. Srbija ima ogroman potencijal - tvrdi Borovčanin.

SPEKTAKL U BEOGRADU! Roj Džonson stiže u Srbiju, a tu su i Miloš Biković, Goran Bregović,

BSS

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading