TO JE LJUBAV Milica Mandić u društvu verenika proslavljala pobedu na Olimpijskim igrama u kultnom restoranu (FOTO)
Nemanja Dedović

Nakon što su osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u košarci srpske reprezentativke proslavile u restoranu Dva jelena, svoje zlatno odličje, ono najsjajnije olimpijsko, tamo je slavila i tekvondistkinja Milica Mandić.

Sportistkinja koja je ovih dana Srbiji donela najveću radost sa prijateljima i verenikom, takođe tekvondistom Markom Đuričićem, uživala je u jelu, piću i muzici.

Nemanja Dedović

 

Kafana bez koje ne može da se zamisli boemski život Beograda, u samom srcu Skadarlije, posebno je ponosna na svoju muziku - svakog dana tamo nastupa barem jedan tamburaški orkestar.

Milica se provodila uz starogradske pesme koje su joj pevane “na uvce”, a osim što je obeležila pobedu na Olimpijskim igrama, slavila je i ljubav.

Nemanja Dedović

 

Nakon ostvarenja životnog cilja i postavljanja rekorda - osvajanja dva najsjajnija odličja u tri olimpijska ciklusa, naša najbolja tekvondistkinja odlučila je da se, osim sporta, posveti nekim drugim stvarima u životu.

- Nisam ni zamišljala da ću uspeti da ostvarim ovaj uspeh. Sa skoro 30 godina sam osvojila zlato, mislim da je vreme da predahnem. Nisam spremna na novi olimpijski ciklus, to nije malo za ženu u borilačkom sportu. Vreme je za pauzu, da prvo saberemo utiske. Ne bih da preterano razmišljam o budućnosti, želim da uživam u ovom momentu - izlavila je za medije.

Nemanja Dedović

 

I zaista, Milica je sve vreme uživala uz muziku, a kafana koja osim vrhunske usluge i tradicionalnih specijaliteta, može da se pohvali slavnim gostima, te večeri ugostila je i jednog glumca.

Nemanja Dedović

 

Luka Raco, koji voli provod uz tamburaše i starogradske pesme, te večeri uživao je do sitnih sati, a restoran je sutradan posetio i pevač Stevan Anđelković, koga je toliko ponela muzika, da je u jednom trenutku i sam zapevao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (1)

Loading