NOVI VETROVI U HUMSKOJ! Bokseri svetla tačka Partizana! (VIDEO)
Foto: Alo!

Bokserski klub Partizan, sa trenažnom salom smeštenom na stadionu crno-belih, dobio je od Bokserskog saveza Srbije na poklon ozbiljan kontigent rukavica, džakova za udaranje, kaciga i ostalu sportsku opremu neophodnu za ostvarivanje vrhunskih rezultata.

Foto: Alo!

 

 

Nenad Borovčanin, predsednik BSS, lično je donaciju uručio predsedniku crno-belih Aleksandru Jovanoviću i direktoru kluba Marku Lojpuru.

- Vrlo brzo ćemo pokazati da je sva ova oprema stigla u prave ruke – sa zadovoljstvom je konstatovao kubanski trener Pedro Granada, koga su bokseri već posle tri meseca, zbog dinamičnog stila rada, prozvali Pero Granata!

Foto: Alo!

 

 

Borovčanin je crno-belima čestitao na učinjenom tokom premijernog učešća u Superligi Srbije, i dao podršku za strategiju na koju se  ambiciozno rukovodstvo odlučilo – na stvaranju sopstvene škole boksa, ali i na takmičarskim ostvarenjima i to bez ijednog stranca u ringu.

Aleksandar Jovanović, predsednik BK Partizan, zahvalio se na podršci BSS i predsedniku Borovčaninu i tom prilikom poručio:

- Ova donacija je razgalila naše momke koje predvodi kapiten i reprezentativac Srbije Vladan Babić. Biće pametno utrošena! Ove godine smo dali znak da smo živi, ali već za sledeću sezonu naše ambicije su velike. Sledeća sezona je naša sezona.

Foto: Alo!

 

 

Bokserski klub Partizan se poput Feniksa izdiže iz pepela, hvata zalet u radu s prvim timom ali i mlađim kategorijama za šta velike zasluge pripadaju i treneru Manetu Marčeti i saradnicima.

Bokserski savez nema nameru da stane sa promocijom i napretkom srpskog boksa. Tokom mandata predsednika Borovčanina brojni klubovi su doživeli renesansu i konkretnu pomoć. Nedelju dana ranije isti „bokserski tovar“ je izručen i Crvenoj zvezdi. Donacijama ovde nije kraj...

Foto: Alo!

 

 

Još veći bum se tek očekuje posle Svetskog prvenstva u Beogradu ove godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading