OBRNUO PLOČU! Konor izvređao rivala, a zatim otkazao dugo očekivani meč!
EPA/Etienne Laurent

 

Sve je krenulo s Konorovom prognozom njihovog trećeg susreta i pretnjom da će mu "front kikom ispraviti nos", a nastavilo se Dastinovim podsetnikom na pola miliona dolara vrednu donaciju koju je Konor obećao, ali i nikad nije uplatio u Porijeovu 'The Good Fight' dobrotvornu organizaciju.

Bivši dvostruki šampion tvrdi da uplata nije izvršena jer nikad nije ni dobio jasan plan koji bi mu objasnio kako će se točno potrošiti njegov novac, dok prema Poirierovoj verziji priče, Mekgregorov tim zapravo nikad ni nije odgovorio na mejlove vezane upravo uz spomenuti plan.-

- Seljačino, gotov si. Zašto uopšte mašeš tim ušima? Seljačino bez mozga. 500 hiljada dolara bez jasnog plana. Kako da ne. Budalo. Nemaš pojma o novcu. Borba otpada. Boriću se s nekim drugim. Sretno ti bilo s tvojim starim ugovorom - napisao je Mekgregor na Twitteru.

Nije su tu Konor zaustavio, nastavio je u svom stilu.

- Moj tim vodi računa o tome da svaka donacija bude pravilo odrađena. Svi znaju da sam velikodušan. Mozgom ćeš platiti ovaj pokušaj da okaljaš moje ime. Kujo. Sretno ti bilo kad te uhvate. Naje*ao si - dodao je Irac.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading