Krenulo joj sve po zlu: Soraja Vučelić
Dejan Briza
Starleta je u stan primila nepoznatu ženu da čisti

Dejan Briza

Starleta je u stan primila nepoznatu ženu da čisti, Foto: Dejan Briza

- U poslednje vreme Soraju je baš poterao maler, pa mi je rekla da joj dođe da ne izlađe iz kuće, jer ne zna šta bi još moglo da joj se desi. Proteklog vikenda spremačica joj je iz stana odnela 2.000 evra i nakit. Ona to nije odmah primetila, već tek kad je trebalo da plati održavanje džipa. U prvi mah je pomislila da je taj novac sakrila negde, ali kada je ceo stan pretražila, shvatila je da joj je žena koja joj pomaže u kući odnela novac, ali i nešto od nakita. Odmah je uzela telefon da je pozove, ali se žena nije javljala, niti se do sada pojavila u Sorajinoj kući - započinje priču izvor blizak starleti i nastavlja:

- Da zlo bude veće, izgubila je i papire od garancije za džip koji poseduje. Bukvalno je sve pretražila i ne može da ih nađe. Kada smo razgovarali o tome, nikoga nije optuživala, već je rekla da misli da je negde zaboravila ta dokumenta. Koliko je sluđena poslednjih dana najbolje pokazuje činjenica da je u jednom restoranu zaboravila telefon, a to ju je dodatno uzrujalo - kaže naš izvor.

Krenulo joj sve po zlu: Soraja Vučelić

Dejan Briza

Krenulo joj sve po zlu: Soraja Vučelić , Foto: Dejan Briza

- Kada je posle večere u jednom prestoničkom restoranu shvatila da joj je nestao telefon, usledio je haos. Ona u svom mobilnom ima mnoge podatke koji su joj veoma bitni i ne bi trebalo da se nađu u rukama drugih ljudi. Prvo se iznervirala i odmah se vratila u taj restoran, gde je pronašla svoj telefon. Konobari su bili veoma fini, te su njen mobilni odmah sklonili i čekali je da se pojavi kako bi joj ga vratili - završava priču naš izvor.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Soraju, koja nam je rekla:
- Iskreno, ne vidim potrebu da se o ovim stvarima piše. Bitno je da je sve završeno i da zasad nemam problema. Neka me makar maleri i ostale gluposti zaobiđu ovog meseca. Napravila sam glupost što sam u stan primila neproverenu ženu, pa je onda došlo do toga da mi je nestao novac. Najbitnije je da sam našla telefon, a ono čega sam se najviše bojala nije se dogodilo. Izgleda da nekada u životu moraju da se dese i loše stvari kako bi krenulo nabolje. Iskreno se nadam da će mi sada sve ići od ruke.

Komentari (8)

nedjo

05.10.2016 16:32

kriva spremacica,dok gazdarica spermacica gutacica

Vanja

05.10.2016 16:42

Gde ima i presipa se. Zaradice Soraja izgubljeno, za jedno vece.

kimi

05.10.2016 17:25

Zar sve zele da budu Kim Kardasijan?Sta god da se njoj dogodi odmah i nase devojke bez zanimanja tvrde da im se desilo to isto...Cekaj devojko preskocila si ono OCUH MI JE PROMENIO POL...Idi redom, ne preskaci...

djenka

08.10.2016 14:04

@kimi - Pink Panteri se grohotom smeju!:)

pantelija

05.10.2016 17:50

Sreća tvoja što ti nije ukrala silikone, kako bi izgledala? Strava i užas.

ZAMISLJA

05.10.2016 21:02

da je Kim Kardasijan. Bolesno.

dama

05.10.2016 22:56

Smesna si vise ne znas sta ces od sebe

aca

06.10.2016 16:34

kako li cvertic izgleda posle toliko godina bavljenja staretstvom