SOS poziv
Foto: Shutterstock/Shuterstock

Muškarac sa Novog Zelanda je otkrio kako je svoje roditelje šest meseci ostavio u uverenju da je mrtav. Pomalo bizarnu priču ispričao je u emisiji ZM Radio Show, nakon što se javio kako bi odgovorio na pitanje postavljeno slušaocima. Pitanje je glasilo " Da li vas je iko smatrao mrtvim'". Snimak ovog potpuno šokantnog priznanja postao je viralan na društvenim mrežama.

Mladić koje se predstavlja kao Kalum rekao je voditeljima Karlu Flečeru i Hejli Sproul da su njegovi roditelji mesecima verovali da je mrtav jer im je tokom jedne porodične svađe njegova sestra rekla da je preminuo.

"Moje sestre su bile u sukobu s roditeljima u to vreme i nisu se baš slagale s njima. Ja sam živeo u potpuno drugom gradu u odnosu na njih. Moja starija sestra zapravo je nazvala roditelje i rekla im da sam umro", ispričao je Kalum.

Njegove osvetoljubive sestre čak su obavestile roditelje da je sahranjen i da roditelji njegove bivše devojke nisu želeli da oni budu na sahrani. Radijski voditelji su bili pomalo zbunjeni tom pričom i zanimalo ih je kako je moguće da su Kalumovi roditelji poverovali u to te zašto je on tako dugo čekao da im se javi.

"Bio sam zauzet životom i poslom, i onda sam pomislio - čekaj, već neko vreme nisam čuo roditelje, pitam se štoase događa? I nazvao sam ih, a mama i tata su me u čudu pitali jesam li zaista živ. Mama se rasplakala, tata je bio zapanjen, nije mu bilo jasno što se događa", rekao je Callum.

Pokušao je i da objasni zašto su njegovi roditelji tako jednostavno i bez preispitivanja prihvatili vest o njegovoj smrti:

"Rekli su mi da su zvali druge članove naše porodice da pitaju jesu li čuli nešto o svemu tome, no kad nisu dobili konkretnu informaciju jednostavno su zaključili da sam stvarno umro", ispričao je Novozelanđanin.

Na zaprepašćenje radijskih voditelja, otkrio je i kako su njegove sestre roditeljima rekle da je izboden na smrt te se našalio na svoj račun:

"Nisam bio u nekoj bandi, ali moram priznati, u to vreme, ni ne bi bilo neobično da budem izboden", zaključio je ovaj mladić koji se "vratio iz mrtvih".

(Vecernji.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading