Deka
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Koliko puta ste samo čuli da bake i deke izgovore kako su im unuci promenili i produžili život? Sa njima proživljavaju sve ono što nisu stigli sa svojom decom kada su jurili sa posla na posao i brinuli o svakodnevnim obavezama.

Poznato je to kako je odnos unuka sa bakom i dekom poseban, a vreme koje provode zajedno je nešto što se zauvek pamti. Snimak jednog deke postao je viralan, a roditelji su javno podelili trenutak o kojem priča ceo svet. Naime, jedan deda je boravio sa svojom unukom koja ima svega nekoliko meseci, a koju je naučio da ga kopira ali i za vrlo kratko vreme da kaže "ne" svojom mimikom.

Dok ga je ćerka, pretpostavlja se, snimala sa vrata, deda je unuci odmahivao glavom negodujući na nešto što je bebica odmah prihvatila i počela da kopira dedu. Tiktokeri su bili oduševljeni ovom scenom rekavši kako slađi video skoro nisu videli. Mnoge je ova scena i rasplakala, posebno one koji su ostali bez roditelja pre nego što su i sami dobili decu koja bi odrastala sa bakama i dekama.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading