horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Odličan je dan za komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Možete očekivati visok stepen razumevanja i zajedničko donošenje odluka u vezi određenih projekata.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku druga polovina je u fazi flertovanja sa osobom koju zna preko posla. Vi o tome niti nešto znate niti slutite i brak smatrate stabilnim i ispunjavajućim.
ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Organizam je snažan, imunitet je jak. Nema pokazatelja nikakvih ozbiljnih zdravstvenih problema. Osećate se dobro.

BIK

POSAO: Prilično ste ambiciozni. Imate odličan odnos sa saradnicima i zajedničkim snagama radite na realizaciji plana. Intuicija vam jasno govori da vas očekuje veći uspeh.
LJUBAV: Sa simpatijom ste u redovnom kontaktu. Prilično ste pasivni, a čak vam ni flert nije jača strana. Vaša strategija ulaska u vezu se svodi na čekanje da druga strana spomene vezu.
ZDRAVLJE:U emotivnom smislu ste smireni, a u fizikom smislu odmorni. Osećate se dobro. Problema nema niti vi išta radite da očuvate zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Odlično ste se spremili za kraći poslovni put. Prilično ste elokventni i šarmantni tako da bez većih problema uspostavljate dogovor i novu poslovnu saradnju. Ponosni ste na sebe.
LJUBAV: Prezadovoljni ste tajnom vezom. Trudite se da što više vremena provedete sa partnerom. Imate utisak da nikada niste bili tako emotivno ispunjeni kao što ste sada.
ZDRAVLJE: Imate jak organizan i odličan imunitet. Najbolje da nastavite sa navikama koje vam omogućuju zdravstvenu stabilnost.

RAK

POSAO: Sve poslove uspešno obavljate zahvaljujući svom intelektu. Poslovnu materiju odlično poznajete, raspolažete činjenicama koje servirate kolegama i ubedljivi ste.
LJUBAV: Vi ste emotivno zadovoljni vezom, ali niste svesni potencijalnog problema. Partner ima tajni kontakt i flertuje sa drugom osobom. Posvetite mu više pažnje.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Nema pokazatelja nekih ozbiljnijih problema. Možete jedino da pripazite na unos hrane pošto ste skloni prejedanju.

LAV

POSAO: Postoje obaveze koje regulišete bez ikakvih problema, ali i obaveze koje ne uspevate da realizujete. Ukoliko posao ima veze sa zakonom ili vas čeka suđenje očekujte probleme.
LJUBAV: Imate potrebu za nežnim pristupom voljene osobe. Problem je što je druga osoba posvećena obavezama pa nema vremena da ispunjava vaše emotivne potrebe.
ZDRAVLJE: Ukoliko ste rodjeni u prvoj ili drugoj dekadi znaka Lava imunitet vam je u padu. Skloni ste neraspoloženju. Bilo bi dobro da ojačate imunitet.

DEVICA

POSAO: Navikli ste na stari sistem rada i imate otpor da pređete na novi. Neophodno je da idete ukorak sa vremenom, a ne da zaostajete. Odbijate da se prilagodite.

LJUBAV: Razmišljate o nedavnom poznanstvu. Iako je došlo do početka prijateljskog druženja pitate se da li je moguć dalji razvoj odnosa u smeru veze.
ZDRAVLJE: Vas mogu da muče prvenstveno hronični problemi vezani za kosti, pritisak i cirkulaciju. Dobro znate na koji način možete sebi da pomognete.

VAGA

POSAO: U poslovnom smislu ste ostvareni i zbog toga se dobro osećate. Uživate u obavezama. Što se tiče finansija u potpunosti ste zadovoljni njihovim prilivom.
LJUBAV: Zabrinuti ste za vezu. Imate utisak da partner i vi nemate iste želje. Vas zanima potomstvo, dok partner niti to spominje niti radi nešto po tom pitanju.
ZDRAVLJE: U slučaju da koristite bilo kakvu terapiju vezanu za hormone vreme je za redovnu kontrolu. Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno-finanijska situacija je stabilna. U prvom slučaju posao odlično napreduje i imate sve više obaveza. Finansije su redovne i zadovoljavajuće.
LJUBAV: U vezi ste koja vas totalno ispunjava. Partner vam je posvećen, ako i vi njemu. Vaše emocije su stabilne i intenzivne, a strast naglašena. Uživate u obostranoj ljubavi.
ZDRAVLJE: Imunitet je odličan, a organizam snažan. Imate prilično odgovoran odnos prema zdravlju. Prija vam redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti.

STRELAC

POSAO: Ostvarujete komunikaciju sa strancima. Dogovarate se oko zajedničkog projekta, ali ne želite još uvek da otkrivate svoje planove svima. Verujete u uspeh saradnje.
LJUBAV: Privlači vas ideja braka i sve češće razmišljate o tome. Niste sigurni da li je voljena osoba spremna za taj korak. Još uvek niste spremni da joj date bračnu ponudu.
ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Potrebno je samo malo da povedete račun o ishrani pošto ste prilično opušteni pa možete preopteretiti stomak bez potrebe.

JARAC

POSAO: Vaš primarni zadatak koji ste dali sebi je poboljšanje finansija. Ukoliko ste pravnik ili ako niste, a imate neki spor, konačno ga rešavate i to u svoju korist.
LJUBAV: Zaljubljeni ste. Sve što je vezano za voljenu osobu vam je prelepo. Štagod da druga strana uradi za vas je to najbolje rešenje. Smatrate ga izuzetno uspešnim muškarcem.
ZDRAVLJE:  Mogu samo da vas muče hronični problemi na koje ste navikli i zbog kojih se više ne uzbuđujete. U pitanju su problemi vezani za kosti i pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas priliv finansija, ali nije u pitanju zarađen novac. Ukoliko ste pregovarali sa nekim sponzorom ili tražili kredit stiže novac. Ukoliko niste tražili pare učinite to danas.

LJUBAV: Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Duhoviti ste, dvosmisleni, unosite opuštenu atmosferu u odnos. Druga strana se samo smeška, ali joj vaša pažnja izuzetno prija.
ZDRAVLJE: Nema nekih značajnijih promena kada je zdravlje u pitanju. Ono je generalno stabilno, jedino ste skloni problemima hroničnog tipa vezanih za kosti i pritisak.

RIBE

POSAO: Pred vama je poslovni put i sastanak koji je jako bitan. Odlično ste se pripremili, prilično ste samouvereni i smatrate da ćete odlično proći. Na sastanku briljirate.
LJUBAV: Priželjkujete da upoznate neku zanimljivu osobu i koristite društvene mreže u tom cilju. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja neće biti iskrena tako da je neophodan oprez.
ZDRAVLJE: U toku je povoljan period za zdravlje. U slučaju da ste na terapiji ona daje odlične rezultate. U slučaju da ste rekonvalescent osećate se primetno bolje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading