muž i žena
Foto: Printscreen/tiktok.com/desiree.white

 Dezirej je svoju priču podelila na TikToku, gde je njen video postao viralan sa preko 600 hiljada pregleda.

Trenutno je u srećnom braku sa suprugom Brajantom, s kojim ima četvoro dece. Ipak, pre dve decenije ništa nije nagoveštavalo ovakav ishod, jer je Brajant bio kum njenog bivšeg muža.

Dezirej, Brajant i njen bivši suprug bili su bliski prijatelji još od tinejdžerskih godina. Dezirej je često savetovala Brajanta o devojkama, dok je on njoj davao savete o vezama.

@desiree.white Happy Father’s Day to the man who is helping make more good men for this world 👏 #momsoftiktok #fathersday #boymom #boydad #foryourpage ♬ original sound - Faith K

Brajant je priređivao zabave, na koje je njen bivši muž redovno išao i tamo je varao Dezirej. Brajant je znao za neverstva njenog bivšeg, ali Dezirej to tada nije znala i pristala je da se uda za svog tadašnjeg dečka.

Tokom svadbe Brajant se napio i u svom govoru priznao da voli Dezirej od prvog trenutka kada ju je video.

Rekao joj je tokom njihovog poslednjeg plesa: "Zašto mi nisi dala priliku? Uvek bih se brinuo o tebi." Dezirej tada nije shvatila njegove reči ozbiljno, misleći da su posledica alkohola.

Nakon samo godinu dana braka Dezirej je saznala za konstantna neverstva svog supruga i odlučila da se razvede.

Brajant je bio rame za plakanje u tim trenucima. Jednog dana su se poljubili, što je označilo početak njihove ljubavne veze.

Postali su više od prijatelja, počeli su da izlaze, postali su par, i na kraju se venčali. Sada su u srećnom braku već deset godina i imaju četvoro dece.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading