PRIČA KOJA ĆE VAS ŠOKIRATI Žena ukrala POGREBNO VOZILO sa sve POKOJNIKOM!
Foto: RINA

Žena iz Teksasa uhapšena je ove nedelje jer je navodno ispred bolnice ukrala pogrebno vozilo u kom je bilo telo pokojnika, javlja Law&Crime.

Valeri Treglor-Elis (36) iz Ejzla, ruralnog predgrađa Fort Vorta, optužena je za jednu tačku krađe automobila i zloupotrebu leša, prema Policijskoj upravi Fort Vorta.

Incident se dogodio u utorak uveče oko 19 sati, kada su policajci prvi put primili prijavu o ukradenom vozilu s jednog od brojnih parkinga obližnje bolnice, poznate po hitnoj službi i psihijatrijskim uslugama.

Kada su policajci stigli, saznali su da je vozač pogrebnog vozila ostavio svoje vozilo — i pokojnika — kako bi preuzeo drugo telo iz bolnice, prema izveštaju policije. Kada se vratio, međutim, i vozilo i mrtva osoba unutra su nestali.

"Dok je vozač bio u bolnici, osumnjičena, odrasla žena, ušla je u vozilo bez dozvole vozača i pobegla sa parkinga", rekao je portparol policije Fort vorta za Law&Crime.

Vozilo je ubrzo nakon toga pronađeno oko četiri kilometra zapadno na dugoj, strmoj i brdovitoj sporednoj ulici koja čini veći deo istočne granice ogromnog, 64 hektara velikog zoološkog vrta Fort Vorta.

"Ukradeno vozilo i telo pokojnika su kasnije pronađeni i vraćeni netaknuti, bez oštećenja", saopštila je policija.

Sigurnosne kamere navodno su prikazale osumnjičenu kako napušta vozilo i beži.

"Osumnjičena je ubrzo pronađena i privedena bez incidenata, te prevezena u gradski zatvor", saopštila je policija.

"Vozilo i preminula osoba su vraćeni vozaču pogrebnog preduzeća."

Motiv za incident trenutno nije poznat, a organi reda ne spekulišu javno o navodnim krađama, navodi ovaj portal.

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading