kost u ruci
Foto: Printscreen/www.reddit.com/beastlycait

Neimenovana Britanka ostala je zatečena kada je u dvorištu svoje kuće otkrila nešto neobično, što je podelila na Redditu u potrazi za savetom.

"Pronašla sam najmanje pet ovakvih kostiju, razbacanih po travi. Da li neko zna o čemu se radi?" napisala je.

Britanka priznaje da ju je otkriće zbunilo i da nije sigurna šta da radi, prenosi Daily Star.

Jedan korisnik je sugerisao da su bivši vlasnici možda imali psa koji je voleo da se igra s kostima u dvorištu. Drugi je podelio svoje iskustvo, rekavši da je pronašao više jelenskih kostiju dok je džogirao šumom, kao i lobanje zeca, ježa i vrane.

Jedan korisnik, koji se predstavio kao "stručnjak za životinje," naveo je da je najverovatnije reč o kičmenom pršljenu lisice.

Međutim, situacija je postala zlokobna kada se oglasio neko ko tvrdi da je patolog i rekao: "Ovo je deo ljudske kosti. Odmah pozovite policiju."

Tada se javila još jedna osoba sa svojim iskustvom: "Trebalo bi da pozovete nekoga, bez obzira na sve. Moj pas je jednom prilikom iskopao dečju kost u dvorištu, ne dugo nakon oluje. Kasnije mi je policija saopštila da je najverovatnije stigla s nekog groblja."

Tenzije su donekle spuštene kada je "patolog" priznao da je izmislio svoju tvrdnju. Nije poznato da li je žena obavestila nadležne i kakav je epilog ove bizarne priče.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading