,,JEO JE PICU SA STRANE'' Veganka na jeziv način uhvatila dečka u prevari, izdao je najstrašnije! (FOTO)
Foto: Shutterstock/Shutterstock

 Naime, Sabrina je uhvatila svog dečka u prevari kada je naručio picu sa kulenom.

Sabrina, koja često deli provokativne snimke sa svojih skoro 90.000 pratilaca na Instagramu, primetila je neobičnu mesnu narudžbinu u istoriji porudžbina svog dečka.

Sumnje su bile opravdane, jer je njen dečko tvrdio da je strastveni vegan, baš kao i ona.

Shvativši da je pica naručena za nekog drugog, Sabrina se osećala izdano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal SCC10 (@portalscc10)

"Nisam mogla da verujem svojim očima! Kako sam mogla da zamislim da ću saznati na ovaj način? Znala sam da pica nije za njega. Uvek smo pričali o važnosti veganstva i to je bio veliki deo naših vrednosti. Zaljubila sam se u njega delimično zbog toga. Otkrivanje narudžbine sa kulenom bilo je kao udarac u glavu," rekla je Sabrina za Jam Press, a o tome je pisao i NY Post.

Kada je suočila svog dečka sa narudžbinom, on je isprva negirao optužbe za neverstvo, ali je na kraju priznao da ima nekoga sa strane. Sabrina je duhovito zaključila da je otkrila da njen dečko zapravo ima "picu sa strane."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina low (@eusabrinalow)

"Shvatila sam tada da je naša veza uništena, i aplikacija za porudžbinu hrane postala je moj saveznik u raskrinkavanju ove laži. Drugim rečima, moj dečko bi možda mogao da me prevari, ali nikada ne bi prekršio svoju dijetu," istakla je ona.

Iako nije otkrila da li je na kraju ostavila dečka, jasno je stavila do znanja da se osećala izdano jer je verovala da njen dečko nikada ne bi jeo meso.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading