tijana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Juče na Trgu partizana u Užicu dogodilo se nešto što je privuklo pažnju svih prisutnih. Na malu maturu došla je Tijana Marković i to na vrlo neobičan način - iskočila je iz traktora.

Danas su kroz centar Užica prošetali mali maturanti iz OŠ "Miodrag Milovanović Lune", koja okuplja decu iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo. Ipak, pažnju je privukla mala Tijana Marković, čiji je tata dovezao traktorom, izazivajući iznenađenje kod prolaznika i njenih školskih drugova.

Traktor se zaustavio, vrata su se otvorila, i iz njega je izašla prelepa Tijana u zelenoj haljini, sa širokim osmehom na licu. Tata je pratio svaki njen korak, očigledno srećan i ponosan zbog svoje mezimice, što se moglo videti na njegovom licu.

"Ne znam kako je tati palo na pamet da dođem traktorom, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smejali, ali ja se nisam stidela, nema razloga za to, ponosna sam na svoje selo", rekla je Tijana sa osmehom za portal "Užice oglasna tabla".

Ispod videa su se nizali komentari hvale za ovu maturantkinju i njenog tatu.

"Veliki aplauz za Tijanu i njenog tatu. Originalna ideja divnih ljudi koji s ponosom predstavljaju svoje nasleđe."

"Taj traktor ima više duše i vrednosti od mnogih automobila, a verujem da imaju i automobil i kuću i imanje, gde svi vredno rade i žive zdravim životom, i tako vaspitavaju svoju decu. Da ima više ovakvih porodica, svi bismo cvetali. Ovo je za ponos, a za sramotu su oni koji se stide svojih roditelja i načina života kojim su odgajani."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading