burito
Foto: Printscreen/Foto: Pixbay

Ukusan i bogat obrok posle dugog radnog dana je nekada jedino što može da nam popravi raspoloženje, ali jednog muškarca je zamalo koštao života.

Naime, Skot Sijevert je naručio dva burita u jednom popularnom restoranu brze hrane, od kojih je jedan pojeo odmah nakon porudžbine, dok je drugi odlučio da ponese kući. Međutim, u drugom se krila oštrica žileta koju je, srećom, primetio na vreme.

- Uzeo sam zalogaj, ali sam odmah shvatio da nešto nije kako treba. Posegnuo sam u usta i izvukao žilet. Nisam mogao da verujem svojim očima - izjavio je Skot koji je oštricu pronašao nakon posete restoranu brze hrane.

 

Restoran je u međuvremenu zatvoren, ali je pre nekoliko dana Zajednički savet Milvokija izglasao zatvaranje prodavnice na 10 dana nakon što je isteklo njeno obnavljanje licence.

 

- Čujete priče o Noći veštica i jabuke koje mogu imati žilete u sebi. Nisam ni sanjao da ću imati burito sa žiletom u njemu - rekao je.

Otkriveno kako je oštrica "upala" u hranu

Kada je otkrio žilet, Sijevert je brzo pozvao zdravstveno odeljenje Milvokija, koje je brzo ispitalo incident.

Odeljenje se vratilo u prodavnicu i uporedilo Sijevertov nalaz sa alatom za rezanje vreća koji se koristio na lokaciji i utvrdio da je neočekivani sastojak došao odatle. Uznemireni kupac je takođe poslao mejl prodavnici da prijavi žilet, a danima kasnije ponudili su mu "dva besplatna obroka" kao nadoknadu.

Sijevert je želeo da je više učinjeno da se ispravi užasno iskustvo.

 

Na sednici saveta vlasnik radnje je rekao da je incident "ozbiljan" i da je prodavnica sada odlučila da otvori kese makazama umesto alata za sečenje. Sijevert je rekao da mu je samo drago što tog dana nije progutao žilet.

 

- Zaposleni ponekad zabrljaju. Okej. To je svet u kome živimo. To mi se desilo pre, ali nikada više tamo neću jesti - dodao je.

(Dejli mejl)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading