Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

"Za sada mi je dnevna zarada na OnlyFansu oko hiljadu evra. Otvorila sam profil na OnlyFansu jer u tom trenutku, iskreno, nisam dovoljno zarađivala od influensinga, a ja stvarno nisam stvorena da budem hirurg ili da rešavam neka ozbiljna pitanja", rekla je Nika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŠPICA (@spica.hrt)

 

Dodala je kako "nije Nikola Tesla", te je odlučila da iskoristi ovu priliku.

"Dok sam mlada i privlačna i dok mi je udobno da radim ono što radim, neka ide život. Meni lično odgovara. Nije sve za svakoga i ne želim da bilo ko shvati da sada promovišem to na način da ostavljate svoje poslove i da se slikate za novac", istakla je.

Nije završila srednju školu

Nika je takođe otkrila da nije završila srednju školu. "Do sada nisam javno rekla ovo. Nisam bila dovoljno pametna da završim srednju školu, ali ne želim da bilo ko to shvati kao uzor. Ja sam samo bila budala koja je imala više sreće nego pameti. Obrazovanje je jako bitno, završavajte škole i idite na fakultete", poručila je popularna influenserka za "Jutarnji list".

U komentarima na društvenim mrežama, gde je snimak postao viralan, jedni su joj pisali da je sigurno "bar jednu nulu dodala na sumu koju zarađuje", a drugi da su "razočarani njenim priznanjem jer im se činila baš slatka i fina".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading