tiktoker na krstarenju
Foto: Printscreen/tiktok.com/marcsebastianf

 Kao i svako letovalište, postoje pravila kojih se gosti moraju pridržavati, ali jedan čovek je bio šokiran kada je čuo do koje mere ta pravila idu.

Mark Sebastijan, koji je na devetomesečnom krstarenju sa kompanijom Royal, dokumentovao je svoje putovanje na društvenoj mreži TikTok.

Otkrio je da pravila idu dalje od gašenja svetla do 22 sata i stišavanja buke.

Njegovi pratioci bili su iznenađeni kada im je otkrio neka od pravila. Na primer, korišćenje pegle košta osam dolara, piše lad bible. 

Kruzer

Shutterstock

 

Međutim, to pravilo je bilo bezazleno u odnosu na ono zbog kojeg je Mark pokrenuo celu priču, a odnosi se na zabranu koju je naučio na teži način.

Naime, jedna stvar o kojoj nikada ne bi trebalo da pričate dok ste na krstarenju je – Titanik.

Mark je u videu rekao: "Ko je to znao? Ja nisam. Rekao sam ljudima u prostoriji za ručavanje da je naš brod samo 100 stopa duži od Titanika. Samo spominjanje broda ljude je ostavilo u neverici."

"Kad sam to rekao, pribor je počeo da pada, a svi su konobari odjednom zaćutali i gledali me", dodao je. Mark nije znao šta se događa dok mu prijatelj nije šapnuo na uvo.

 

 

Ipak, kaže da nije mogao znati da je zabranjeno pričati o Titaniku, ali razume zašto to stvara nelagodu kod drugih.

Markova priča izazvala je mnogo komentara njegovih pratilaca. Jedan od njih je rekao: „Žao mi je, ali ako idem na brod, naravno da će mi tema biti Titanik i OceanGate."

Drugi korisnik je rekao: „Ne bih mogao da pričam o Titaniku, definitivno bi mi to uništilo iskustvo." Najzanimljiviji komentar bio je: "Da li je priča o Titaniku za krstarenja isto što i Magbet za pozorišta?"

Međutim, stvari postaju još čudnije. Mark je u videu otkrio da brodovi obično imaju svoje "kume".

Na brodu na kojem je on bio, kuma je bila Vupi Goldberg. Čak je postojala i uramljena slika glumice. Smatra se da kuma broda donosi sreću i zaštitu brodu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading