Britani i Dag
Foto: Printscreen/facebook.com/Britanny Euerle

Britani, sada 31 godina, imala je 22 godine i bila je trudna sa detetom svog bivšeg muža kada se zaljubila u Daga. Oni su sada ponosni roditelji dvoje dece, uprkos tome što mnogi često greškom misle da je Dag deda, a ne otac svojih ćerki.

Britani je 2014. godine radila u bolničkoj perionici, dok je Dag bio tehničar u hotelu. Oboje su prolazili kroz nesrećne brakove i često su se susretali tokom dugih smena, gde su počeli da se upoznaju i razgovaraju.

Britani se priseća da je Dag bio njen omiljeni kolega, te da je ubrzo počela da mu se poverava o svom predstojećem razvodu. Njihova veza i povezanost su postali neosporni, piše the sun. 

Dag je takođe prolazio kroz razvod u to vreme, pa su se njih dvoje zbližili zbog zajedničkih problema. Par je zvanično obelodanio svoju vezu u junu 2016. godine, uprkos reakcijama porodice i prijatelja.

Britani je iskreno priznala da je neki rođaci prozivaju sponzorušom, ali većina njene porodice bila je srećna zbog nje.

Britani i Dag

facebook.com/Britanny Euerle

 

Dag i Britani su počeli da žive zajedno, verili se i pokušali da dobiju decu 2019. godine. Nakon dva pobačaja, dobili su dve prelepe ćerke koje sada imaju pet i dve godine. Britanin sin iz prethodnog braka takođe živi sa njima.

Dag zbog svojih godina nije uvek mogao da trči sa decom ili baca fudbalsku loptu, ali je bio najbolji otac i zaista im je pružio ceo svet. On se povukao sa posla i postao tata koji ostaje kod kuće, brinući se o deci dok Britani radi.

Njegova starija deca su u početku bila ljubomorna jer nikada nisu imala isto kvalitetno vreme sa njim, ali su vremenom prihvatila Britani i poštuju njenu ljubav prema njihovom ocu.

Britani ističe da se oseća kao deo porodice u svakom smislu i nada se da će podići svest o parovima sa velikom razlikom u godinama.

"Ne možete dopustiti da nešto kao što je broj stane na put vašoj sreći. Ljubav koju Dag i ja imamo je kao plamteća vatra," zaključila je ova srećna žena.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li biste prevarili partnera kada bi saznali da vas vara? 💔 #alodnevnenovine #alo #ljubav #prevara #fypシ゚ #fyp #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading