Konobar
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Posao konobara nije nimalo lak, sem brzine zahteva dobru memoriju, reflekse, okretnost, pa i veštinu podizanja atmosfere. Kada sve to poseduje, bakšiš i pohvale ne izostaju, baš kao što je bio slučaj sa momkom iz jednog niškog restorana, koji je svojom znanjem i ponašanjem oduševio jednog od najpoznatijih travel blogera sa Balkana.

Kristijan Iličić, koji je obišao zemlju uzduž i popreko, javno je pohvalio na svojim kanalima na društvenim mrežama momka iz Niša koji je kao konobar posluživao Kristijanov sto na svečanosti koja se održavala u carskom gradu.

 

@kristijanilicic Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais molim reagirajte! 😬😬😬 #hotelnais #niš #nišsrbija #nissrbija #svadba #srbija #hotelnaisniš ♬ original sound - Kristijan Ilicic

Nišlija oduševio Kristijana i njegovo društvo

Momak čije se ime još uvek ne zna nije oduševio samo Kristijana i njegove prijatelje, već i sve one koji prate čuvenog blogera. Nasmejan, okretan i brz, a uz sve to i nasmejan, mladić je oduševio sve načinom na koji je posluživao goste.

"Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel, molim vas, reagirajte", napisao je Iličić uz snimku konobara kako raspevan i rasplesan poslužuje Kristijana i njegovo društvo za stolom. "Super je lik", dodao je Iličić u komentarima.

Ispod njegove objave počeli su da se nižu komentari oduševljenih pratilaca koji nisu štedeli lepe reči za vrednog Nišliju. Ono što je ipak sve najviše interesovalo jeste da li je momak dobio adekvatan bakšiš.

 

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound - Kristijan Ilicic

Konobar nije prošao bez bakšiša

"Samo onaj ko nema jedan miligram duše u sebi ne bi ostavio dobar bakšiš za ovakvu uslugu i ovaj dobar vajb. 20 evra i da ti celu svadbu bude pun astal", glasio je jedan od komentara.

Kako se pitanje bakšiša pokretalo više puta, Ilinčić je na kraju svima odgovorio video snimkom na kojem se vidi kako daje napojnicu veselom i marljivom Nišliji.

"Tako se to radi, momak je zaslužio svaki dinar", "Ovaj momak me inspiriše sa kakvom voljom i elanom radi, ne bih žalio celu platu da mu dam", glasili su neki od komentara ispod Iličićevog snimka nastalog na veselju u Nišu.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading